Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Deerma VC01 juhtmeta püsttolmuimeja

Deerma VC01 juhtmeta püsttolmuimeja
Pole laos
  • 69.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 23.33 €
Kaubamärgid Deerma
Kauba ID: 1455526
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Deerma VC01 – Tõhus tolmuimeja spetsiaalselt teile

Akutolmuimeja Deerma VC01 abil saate oma kodu kiiresti ja lihtsalt puhastada. Seadet saab kasutada mitmel viisil ning selle mitmekülgne disain tagab mugava kasutamise.

1MK-zdjecia/Deerma/VC01/2

Saate seda kasutada kahel viisil

Saate hõlpsasti kohandada tolmuimejat vastavalt oma vajadustele: saate seda kasutada nii käeshoitava tolmuimejana kui ka traditsioonilise püsttolmuimejana. Seadet on lihtne ümber kujundada, nii et saate seda kiiresti ja lihtsalt oma kodu puhastamiseks kasutada.

1MK-zdjecia/Deerma/VC01/1

Nautige oma vabadust

Tolmuimeja kaalub vaid 1,6 kg, mis tähendab, et seda saab tolmu ja ämblikuvõrkude eemaldamiseks hõlpsasti tõsta. Saate seadet vabalt liigutada, kuna see on juhtmevaba, nii võite sassis lühikeste kaablitega hüvasti jätta. Saate kiiresti koristada oma toa, köögi, vannitoa või isegi oma garaaži või auto.

PetrP/Dirma/vc01/7

Vahetatav harjapea.

Saate mugavalt puhastada suuri tasaseid pindu, kuid erinevat harjapead kasutades jõuate hõlpsalt väiksemate nurkade ja pragudeni.

1MK-zdjecia/Deerma/VC01/4

Põrandapuhastusotsik

Põrandapuhastusvahendiga saate lehtpuidust põrandad, vaibad ja plaadid puhastada sekunditega ning 4 cm kõrgune lame pea sobib hõlpsalt teie voodi või muu mööbli alla. Deerma VC01-ga võite olla kindel, et iga ruutmeeter särab!

1MK-zdjecia/Deerma/VC01/11

Kitsas harjapea

Nurka peidetud tolmuosakesed saab hõlpsasti eemaldada kitsa harjakinnitusega. Selle asendusharjapeaga saab puhastada ka kohti, kuhu teised harjapead ei ulatu. Raskesti ligipääsetavate nurkade, ventilatsioonivõrede ja riiulite puhastamine ei ole enam probleem!

PetrP/Dirma/vc01/8

Võimas mootor

Äärmiselt võimas mootor ja suurepärane imemisvõimsus tagavad tõhusa puhastamise. Seadme abil saate hõlpsalt lahti ka kõige tõrksamatest plekkidest!

1MK-zdjecia/Deerma/VC01/6

Kolmekordne kaitse mustuse eest

Deerma VC01 hoolitseb ka teie tervise eest! Selle teeb võimalikuks kolmekordne filtrisüsteem, mis filtreerib välja tolmu ja karvad ning takistab allergeenide uuesti mööblile ladestumist. Deerma tolmuimejaga saate tagada oma kodus puhta ja turvalise keskkonna.

1MK-zdjecia/Deerma/VC01/10

Lihtne tolmumahuti tühjendada

0,6-liitrist prügikasti on lihtne tühjendada ilma mustust puudutamata. Pärast seda saab paaki veega loputada.

1MK-zdjecia/Deerma/VC01/3

Vastupidav aku

Täielikult laetuna suudab seade töötada 30 minutit, millest piisab kogu korteri puhastamiseks. Ja suure jõudlusega režiimis võib see töötada 15 minutit, mille jooksul puhastab see üliintensiivselt ja vabaneb kiiresti ka kõige tõrksamast mustusest. Saate oma seadet hõlpsalt laadida C-tüüpi USB-kaabli abil.

1MK-zdjecia/Deerma/VC01/5_5

Ehitatud mugavuse huvides

Ergonoomiline disain mitte ainult ei muuda seadet mugavaks, vaid muudab selle ka hoiustamise lihtsaks. Tänu silikoonkäepidemele saab tolmuimeja kergesti vastu seina toetada, mis säästab palju ruumi. Lihtsa, minimalistliku disaini ja klassikalise valge värviga seade on teie kodule suurepärane täiendus.

1MK-zdjecia/Deerma/VC01/9
Tootja Dirma
Mudel VK01
Esitus 125 W
Mootori jõudlus 8500Pa
Mootori kiirus 43800 pööret minutis
Sisendpinge 14,4 V
Aku mahutavus 2200 mAh
Tavaline tööaeg/kõrge jõudlus Umbes 30 minutit / umbes 15 minutit
Müratase <80 dB
Suurus 210 x 180 x 1155 mm
Tolmumahuti maht 0,6 l

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles