Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Deerma ST635W õhuniisutaja

  • 47.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 16 €
Kaubamärgid Deerma
Kauba ID: 1456085
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Ultraheli niisutaja Deerma ST635W

Kas teadsite, et õigel õhuniiskusel on teie tervisele suur mõju? Ultraheli õhuniisutaja Deerma ST635W võimaldab tagada optimaalsed tingimused igas toas. Selle 4,5-liitrine maht võimaldab töötada mitu tundi ning vee lisamine on uskumatult lihtne ja mugav. Pöörlev otsik tagab ühtlase niiskuse. Samuti saad seadmesse lisada oma lemmikeeterlikku õli ja nautida meeldivat aroomi.

Suur veepaak

Ultraheli niisutaja paagi täitmine on uskumatult lihtne ja kiire. Unustage seadme keeruline lahtivõtmine ja kokkupanek. Eemaldage lihtsalt kaas ja lisage vajalik kogus vett. Sa ei pea isegi ultraheli niisutajat välja lülitama! 4,5-liitrine õhuniisutaja võib ühe täitega töötada kuni 16 tundi.

Kohandage oma niisutaja vastavalt oma vajadustele

Laske end üllatuda Deerma ST635W ultraheliniisuti jõudlusest. Seade tekitab auru kiirusega kuni 280 ml/h ja suudab pidevalt täita Sinu kodu ruume 1-5 mikroni suuruste veepiiskadega. Seega niisutab see nahka sügavuti. Otsik ST635W pöörleb 360° – teie otsustate, millises suunas see asetada. Toodetava auru kogust saab hõlpsasti reguleerida tänu sisseehitatud nupule.

Täitke oma tuba vapustava aroomiga

Kas soovite ruumis mitte ainult korralikult niisutatud õhku, vaid ka meeldivat lõhna? Pole probleemi! Seade on varustatud spetsiaalse konteineriga eeterlike õlide hoidmiseks. Lisage nõusse paar tilka oma lemmikeeterlikku õli ja täitke kogu ruum imelise aroomiga! Igaüks väärib veidi lõõgastust – Deerma ST635W-ga saate luua oma kodus oma spaa. Niisutaja on väga vaikne, müratase on alla 38 dB. Nii ei saa miski teie meelerahu häirida!

Stiil ja praktilisus

Niisutaja avaldab muljet oma elegantse ja minimalistliku disainiga. Šampanjadetailid annavad sellele klassikalise, stiilse iseloomu ja sobivad ideaalselt kodu valge värviga. Seadet on ka äärmiselt lihtne hooldada. Pärast kasutamist kogunenud mustuse eemaldamiseks eemaldage lihtsalt niisutaja ülemine kate. Veereservuaar on piisavalt suur, et seda oleks lihtne katlakivist ja muudest saasteainetest puhastada.

Bränd Dirma
Nimi Ultraheli niisutaja Deerma
Mudel DEM-ST635W
Tööpinge 220–240 V~ 50–60 Hz
Esitus 25 W
Tonnaaž 4,5 l
Mõõtmed 277x156x270 mm
Materjal ABS

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles