Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Deerma NU06 juhtmeta blender

  • 39.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 13.33 €
Kaubamärgid Deerma
Kauba ID: 1462549
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Juhtmeta mahlasegisti Deerma NU06

Maitsev smuuti tööle? Toitev smuuti jõusaali? Või äkki tervislik mousse teie lapsele? Deerma NU06 blender võimaldab teil seda kõike ja palju muud ette valmistada! Seadme pöörlemiskiirus on kuni 19 000 p/min ja see on varustatud kvaliteetsete nugadega, tänu millele hakib kõik koostisosad võimalikult lühikese ajaga. See on ka äärmiselt kerge ja kaasaskantav, nii et saate seda endaga kaasas kanda kõikjal, kuhu lähete. Lisaks on blender juhtmevaba – see võimaldab ühe laadimisega valmistada umbes 6-8 smuutit.

12Deerma/DEM-NU06/3

Alati käepärast

Kas lähed piknikule või jõusaali? Või äkki soovid endale töö juures maitsvat smuutit valmistada? Pole probleemi – blenderi kerge, kaasaskantav ja juhtmeta disain võimaldab teil seda peaaegu kõikjale kaasa võtta. Seade on üsna mugav ja mahub hõlpsasti rahakotti või seljakotti. Võtke see basseini, rattamatkale või mitmepäevasele reisile kaasa ja ärge jätke oma igapäevast vitamiiniannust ilma!

12Derma/DEM-NU06/5

Maitsev smuuti mõne minutiga

Blenderi abil saate kiiresti valmistada maitsva tervisliku smuuti, puuviljakokteili, sorbeti või vahu. Seadme pöörlemiskiirus on kuni 19 000 pööret minutis ja see on varustatud kahekordse sakilise teraga. See võimaldab teil puu- või köögivilju väga kiiresti tükeldada. Valmista maitsev sile smuuti ja unusta isuäratavad, ebatäiuslikult segunenud osakesed!

12Deerma/DEM-NU06/7

Juhtmevaba töö

Vabastage end juhtmetest ja nautige smuutide valmistamise mugavust kõikjal, kus viibite. NU06 blender töötab juhtmevabalt – see on varustatud võimsa 1500 mAh akuga. Täielikult laetuna valmistab seade umbes 6-8 klaasi jooki. Nii saad ise smuutit teha või smuutisid sõpradega jagada! Blenderi laadimiseks kulub vaid umbes 3 tundi. Spetsiaalne indikaator annab teada, kui aku on tühi.

12Deerma/DEM-NU06/8

Ohutu kasutamine

Blenderi käivitamiseks vajutage 2 korda vastavat nuppu – nii ei pea muretsema, et seade transpordi ajal kogemata sisse lülitub. Toode on ka väga lekkekindel – lekimise pärast pole vaja muretseda. Selle lisaeelis on spetsiaalne valgusindikaator, mis annab teada, kas blender on kasutamiseks korralikult ette valmistatud. Kui tass ei ole õigesti paigaldatud, ei käivitu seade.

12Derma/DEM-NU06/4

Kaasas praktiline kaas.

Nüüd saad lihtsalt smuuti jõusaali või tööle kaasa võtta. Blenderi tass töötab hästi ka kruusina ja sellel on praktiline kaas, mille joogiava on lihtne sulgeda. Nii saate seda mugavalt rahakotis või seljakotis hoida! Kaas on ka väga õhukindel – pole muret, et midagi lekib. Lisaks on tass valmistatud kvaliteetsest PCTG plastikust, mis on tervislik, kerge, vastupidav ja kergesti puhastatav.

12Derma/DEM-NU06/6

Kasti

  • Blender
  • Kaas
  • USB-kaabel
  • Kasutusjuhend
Bränd Dirma
Nimi Mini mahlasegisti
Mudel DEM-NU06
Kiirus u. 19000 pööret minutis
Töövõimsus 140 W
Tööpinge 7,4 V
Laadimispinge 5 V
Laadimise intensiivsus 1 A
Aku mahutavus 1500 mAh
Laadimisaeg u. 3 tundi
Tööaeg u. 15 päeva / 6-8 tassi
Mahutavus 400 ml
Materjal (tass) PCTG

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles