Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Deerma MQ600 riidepardel

  • 22.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.66 €
Kaubamärgid Deerma
Kauba ID: 1456087
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Vahusti Deerma MQ600

Teie karvased riided näevad peagi välja nagu uued! Deerma MQ600 vahueemaldi on varustatud suure jõudlusega mootoriga, mis töötab kiirusel 7000 p/s ja tagab ületamatud tulemused. Ainult 160 grammi ja väga kompaktne: see on teiega kaasas kõikjal, kuhu lähete. Sellel on kaks pead ja see töötab USB kaudu. See tuleb lihtsalt ühendada adapteri või kaasaskantava laadijaga. See töötab ka juhtmevabalt tänu sisseehitatud laetavale akule.

2 pead eriülesannete jaoks

Kas su lemmik dressipluus on karvane? Kas teie elegantsel pluusil paistavad niidid välja? Pole enam probleemi! Deerma vahueemaldiga saad muuta oma riided uuteks vaid 3 minutiga. Seadmega on kaasas ka kaks erinevat kinnitust, mida saad kasutada vastavalt oma vajadustele. Ühte pead saab kasutada ebeme kiireks eemaldamiseks, teine aga püüab kergesti kiud ja kiud kinni.

Mugav kasutamine

Deerma MQ600 vahueemaldi paistab silma oma keeruka ja läbimõeldud disaini poolest. See sobib ideaalselt teie kätte ja seda on uskumatult lihtne kasutada, nii et saate pesta mitut eset korraga! See on kerge ja kompaktne, nii et see võib alati teie käes olla. Vahueemaldit on lihtne kaasas kanda tänu spetsiaalsele rihmale, mis võimaldab selle randmele riputada või kotti pista.

Tõhus ja vaikne

Nüüd saate ebeme eemaldamise ajal katkestusteta vaadata telesarju või kuulata muusikat. Deerma vahutõrjevahend on uskumatult vaikne, nii et see ei häiri teid üldse. Selle põhjuseks on suurepärane mootor, mis töötab 7000 p/min ja ei tee palju müra.

See töötab ka juhtmevabalt

Kas hindate vabadust, mida piiramatud lahendused pakuvad? Deerma MQ600 vahueemaldaja ei vea teid alt! See on varustatud kauakestva akuga, mis tagab ühe laadimisega 45 minutit tööd. Soovi korral saate seadme ühendada ka toiteallikaga ja seda nii kasutada. Tänu sisseehitatud USB-pistikule saad oma seadet mugavalt laadida mitte ainult adapteri, vaid ka kaasaskantava laadija või näiteks sülearvuti abil.

Vastupidav ja kulumiskindel

See praktiline seade teenib teid pikka aega. See on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis on äärmiselt vastupidavad ja võimaldavad teil eemaldada ebemeid nii tõhusalt kui ka ohutult. Spetsiaalne võrk ja lõikepead on valmistatud kvaliteetsest 304 roostevabast terasest ning seadme põhi on valmistatud vastupidavast ABC plastikust. Vahueemaldit on ka ohutu kasutada: kui terasvõrk kasvõi veidigi lahti läheb, lülitub seade kohe välja. Täiendav kate kaitseb seadet mustuse eest.

Omadused

Bränd Dirma
Nimi Vahusti Dirma
Mudel DEM-MQ600
Esitus 3 W
Sisendpinge 3,7 V
Laadimispinge 5V
Laadimisaeg Umbes 2 tundi
Maksimaalne tööaeg 45 minutit
Kaal Umbes 160 g
Suurus 110x80x80mm
Materjal ABS, PC, roostevaba teras

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles