Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Deerma HS300 2in1 riideauruti ja triikraud

  • 62.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 21 €
Kaubamärgid Deerma
Kauba ID: 1457116
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Riideaurutaja Deerma HS300

H300 on multifunktsionaalne seade, mis toimib nii pesuauruna kui ka triikrauana. Alus on valmistatud rauast ja selle kaldenurka saab reguleerida 180°, nii et saate seda lihtsalt oma vajaduste järgi reguleerida. Lisaks kuumeneb see 35 sekundiga ja sellel on 160 ml veepaak, mis võimaldab teil triikida mitut riideeset ilma neid uuesti täitmata.

2 in 1

Deerma HS300 saab kasutada aurutajana riietel olevate kortsude kiireks silumiseks. Võite seda kasutada ka triikrauana, et oma riideid põhjalikult triikida! Tänu pöörlevale peale saate seda hõlpsalt vastavalt oma vajadustele kohandada ja kaasasolevate kaitsekinnastega ohutult kasutada.

Tõhus töö

Aurugeneraatoril on kahe kanaliga süsteem, mis kahekordistab auru väljundit suurema tõhususe saavutamiseks. See kuumeneb 35 sekundiga ja annab 1000 vatti võimsust, nii et võite olla kindel, et teie riided on hetkega ideaalselt siledad!

Kohandage see oma vajadustele!

HS300-l on kaks töörežiimi: Inching režiimis väljastab seade auru ainult nupule vajutamisel ja automaatrežiimis annab auru pidevalt. Saate režiime lihtsalt ühe nupuvajutusega valida!

Hoolikas disain

HS300 täiustatud kolmanda põlvkonna pindala on 9964 mm². Parema kasutuse huvides on see kaardus 8° nurga all ja selle efektiivsust suurendavad sellel olevad 9 ava, mille kaudu aur ühtlaselt välja tuleb. Ja kolmnurkne ots muudab kraede ja taskute triikimise lihtsamaks!

Mitmed triikimisvõimalused

HS300 eeliseks on ka selle spetsiaalne küttekamber, mida saab kasutada mitmel viisil. Ühe kanali funktsiooni saate kasutada riiete kuivatamiseks, kuid kui soovite ka kortsudest vabaneda, saate valida kahe kanali funktsiooni. Võimalik ka kuivtriikimine!

Ohutu kasutada

Seade on konstrueeritud nii, et seda oleks ohutu kasutada. Auruti lülitub ülekuumenemisel automaatselt välja ja pikk juhe võimaldab vabalt liikuda! Lisaks toimib veepaak ka alusena, nii et te ei pea kartma, et kuumad tallad kanga ära rikuvad. Komplekti kuulub ka hoiukott.

Riidehari

Komplekti kuulub ka mugav triikraud, millega saab riietelt karvu ja kortse eemaldada, samuti sile kangas. Pintsli kinnituse saate hõlpsasti aurutile asetada ja oma riietele uue välimuse anda.

Suur veepaak

Veepaak on 160ml, mis on ca. See kestab 9 minutit kasutust ja kui see saab otsa, saad selle lihtsalt seadme küljest lahti võtta ja laadida. Te ei pea üldse lekete pärast muretsema! Riideauruti jaotab auru ühtlaselt ja ei jäta riietele plekke.

Kasti sisu

  • Rõivaste auruti
  • Riidehari
  • Toitekaabel
  • Kasutusjuhend
Bränd Dirma
Nimi Multifunktsionaalne käeshoitav riieteauruti.
Mudel DEM-HS300
Pinge 220–240 V~
Sagedus 50-60 Hz
Esitus 1000 W
Veepaagi maht 160 ml
Soojenemise aeg OKEI. 35 sekundit

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles