Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Deerma DX600 püstine tolmuimeja (must)

  • 44.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 15 €
Kaubamärgid Deerma
Kauba ID: 1456496
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Vertikaalne tolmuimeja Deerma DX600

Lase kogu oma kodu puhtusest särada! 600 W võimsusega ja täiustatud tsüklonitehnoloogiaga püsttolmuimeja Deerma DX600 eemaldab mitmesugused saasteained sekunditega. Komplekti kuuluvad vahetatavad harjapead muudavad puhastamise lihtsamaks ning 4-astmeline filtrisüsteem filtreerib tõhusalt välja mustuse ja allergeenid. See on väga kerge ja mugav ning tänu 4,5-meetrisele kaablile saab seda lihtsalt kasutada statsionaarse või käsitolmuimejana.

Usaldusväärne partner puhastusvaldkonnas

Tolm, õietolm, tolmulestad, juuksed ja muu mustus mitte ainult ei saasta teie kodu, vaid on kahjulikud ka allergikutele. DX600-ga saate need probleemid hõlpsalt lahendada! Tänu täiustatud tsüklontehnoloogiale on seadme imemisvõimsus 15 000 Pa, mis võimaldab eemaldada kogu mustuse ning sellel olev terasvõrk takistab filtri ummistumist tolmuga.

Ideaalne hari põrandate puhastamiseks

Deerma DX600-ga saate oma kodu põhjalikult puhastada! Tolmuimeja pea on õhuke, vaid 18 mm, pöörleb 270° ja mahub kergesti mööbli alla või toolijalgade vahele. Tänu oma läbimõeldud disainile ja suurele imemisvõimsusele eemaldab tolmuimeja tõhusalt ka kõige tõrksama mustuse!

Tõhus filtrisüsteem

Deerma tolmuimejaga ei saa mitte ainult põrandat põhjalikult puhastada, vaid ka tagada oma kodus puhtuse ja ohutuse! Seade on varustatud neljaastmelise HEPA-filtriga, mis filtreerib tõhusalt tolmuosakesed välja ja ei lase neil uuesti õhku sattuda.

2 in 1

Deerma DX600 saad kasutada statsionaarse või käeshoitava tolmuimejana! Seega saate sellega pesta mitte ainult põrandat, vaid ka mööblit, kardinaid ja isegi oma autot. Tolmuimeja on ka väga kerge: 1,4 kg manuaalrežiimil ja 2 kg statsionaarsel režiimil. Lisaks on sellel libisemiskindel käepide, et saaksite seda mugavalt puhastada.

Vahetatavad harjapead.

Raskesti ligipääsetavate nurkade puhastamise hõlbustamiseks sisaldab komplekt ka vahetatavaid otsikuid. Tänu kitsendatud peale saad kergesti lahti mustusest raskesti ligipääsetavates kohtades, näiteks diivani või tugitoolide niššides. Väiksema harjaga saad hõlpsalt puhastada mööblit, klaviatuure või kardinaid.

Ohutu kasutada

DX600 on valmistatud roostevabast terasest, vastupidav ja kahjustuste suhtes vastupidav. See on mõeldud mootori kaitsmiseks ülekuumenemise ja muude kahjustuste eest. Ülekuumenemist takistab seadme tagaküljel asuv auk, mille kaudu soojus välja pääseb.

Lihtne tolmumahuti tühjendada

Tolmuimeja on varustatud 0,8 liitrise mahuga tolmumahutiga, mida saab lihtsalt nupule vajutades seadmest eemaldada ja seejärel tühjendada. Loputage veega ja laske kuivada.

Kasti sisu

  • Tolmuimeja
  • Imemistoru
  • Põrandapuhastusotsik
  • Kasutusjuhend
  • Pintsel
  • Kitsas harjapea
Bränd Dirma
Nimi Tolmuimeja
Mudel DH600
Pinge/sagedus 220–240 V~ 50–60 Hz
Esitus 600 W
Tolmumahuti maht 0,8 l
Imemisvõimsus ⩽15000Pa
Müratase ⩽82 dB
Materjal ABS/PC
Suurus 252x238x1149 mm
Kaal 2 kg

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles