Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Deerma DX118C vertikaalne tolmuimeja

Deerma DX118C vertikaalne tolmuimeja
Laos
  • 37.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12.66 €
Kaubamärgid Deerma
Kauba ID: 1455741
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Hämmastav esitus

DX118C on värskendatud ja on nüüd saadaval uues värvitoonis! Tänu oma tõhususele ja kasutuslihtsusele on see hall tolmuimeja loodud just teie vajadustele! Kerge ja mugav seade on varustatud 5-meetrise kaabliga, tänu millele saate puhastamise ajal vabalt liikuda. Selle efektiivsuse tagavad 16 000 Pa imemisvõimsus ja kolm vahetatavat pead.

2 tolmuimejat ühes

Kerge ja ergonoomilise disainiga DX118C muudab teie korteri iga nurga puhastamise lihtsaks. Seadet saad kasutada nii käsi- kui püstitolmuimejana, nii saad oma põrandaid imelihtsalt puhastada ning käeshoitava tolmuimejana saad sellega jõuda ka kardinate ja ülemiste riiuliteni.

3 otsikut sädeleva puhtuse tagamiseks.

Koristamise ajal saate valida kolme imemispea vahel. Põrandapuhastusseade töötab suurepäraselt peaaegu igal pinnal: seda saab kasutada laminaadil, plaatidel ja isegi polstril. Seda on uskumatult lihtne ja lihtne kasutada: see libiseb vaevata mööda põrandat ja oma 5 cm paksuse 90° pöörleva peaga jõuab see igasse nurka. Lamehari sobib mööbli ja klaviatuuride puhastamiseks, ümmargune hari aga eemaldab kardinatelt ja linadelt hõlpsalt tolmu ja karvad.

Hämmastav esitus

Tolmuimeja on varustatud võimsa mootoriga, mis pöörleb 28 000 p/min. Kõige selle juures pakub DX118C hämmastavat jõudlust ja muudab teie kodu kiiresti mustusest puhtaks.

Ohutus ja hügieen

Seade on varustatud HEPA filtriga, mis filtreerib tõhusalt tolmu välja. Seda saab lihtsalt veega puhastada, nagu ka 1,2-liitrist prügikasti, mille saab tühjendada ühe nupuvajutusega. Kõik see muudab seadme kasutamise ohutuks ja hügieeniliseks.

Saate seda lihtsalt salvestada

Püstise tolmuimeja eeliseks on ka see, et seda on lihtne hoiustada. Lihtsalt toeta see vastu seina, see ei võta palju ruumi! Selle kaasaegne, ergonoomiline disain ja muljetavaldavad funktsioonid muudavad selle teie kodu suurepäraseks lisandiks.

Bränd Dirma
Mudel DX118C
Imemisvõimsus 16000Pa
Sisendpinge 220V
Tolmumahuti maht 1,2l
Müratase 86 dB
Esitus 600 W
Kaal 1,86 kg
Sagedus 50 Hz
Suurus 240 x 130 x 950 mm
Laadimiskaabli pikkus 5 m
Värv hall

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles