Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Deerma DEM-HX10W jalatsikuivati

Deerma DEM-HX10W jalatsikuivati
Laos
  • 53.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 18 €
Kaubamärgid Deerma
Kauba ID: 1455739
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Uus disain tõhusamaks tööks

Jalatsite heas seisukorras hoidmiseks pikka aega on oluline neid regulaarselt hooldada. Vihmase ilmaga saavad nad kergesti märjaks ja seetõttu nende seisund halveneb. Deerma on välja töötanud spetsiaalse kingakuivati, mis võimaldab hoida kingi kauem algses seisukorras. Kui eelmise mudeliga sai kuivatada vaid ühe paari jalanõusid, siis uue HX10W-ga saab kuivatada kahte paari jalanõusid korraga!

Rohkem kui kingakuivati

Seade mitte ainult ei kuivata kingi, vaid takistab ka bakterite teket! Jalatsitesse jääv niiskus võib kergesti põhjustada bakterite teket, kuid neid saab kergesti eemaldada Deerma kingakuivati abil. Seadmes olev keraamiline osoonigeneraator süstib jalanõudesse suures koguses osooni, kõrvaldades seeläbi ebameeldivad lõhnad ja takistades seente teket. Temperatuur 30–55°C hävitab 99,9% bakteritest ilma jalanõusid kahjustamata.

Igasuguste kingade jaoks

Seadmel on 4 tüüpi kuivatusrežiimi, nii et saate sellega kuivatada mis tahes kingi: vaikerežiim saab kuivatada saapaid ja talvejalatseid, erirežiim saab kuivatada nahkjalatseid, kolmas režiim saab kuivatada kingi. Kuivatada saab tosse ja osoonikuivatusrežiimis sokke.

See kuivatab isegi kõrged kontsad!

Kõrgete saabaste kuivatamine pole enam probleem! Deerma kingakuivati tagab kuivamise ajal parema toe ja stabiilsuse. Kuivatuspead kuivatavad kõik teie jalanõud, nii et võite olla kindel, et ka teie kõrged saapad kuivavad ideaalselt!

Tõhus ja multifunktsionaalne

Teised kingakuivatid ei tungi jalanõudesse piisavalt sügavale ja kuivatavad seetõttu vaid väikese osa neist. Deerma kingakuivatil on aga 27 cm pikkune hoidik, mis sobib igale jalatsile ja kuivatab need põhjalikult. Seadet saab kasutada ka riiete ja väikeste plekkide kuivatamiseks köögis või elutoas.

Kolmekordne kaitse

Kuivati temperatuuri kontrollib rangelt sisemine kontrollsüsteem ning sees olev kaitse kaitseb seadet ülekuumenemise eest, muutes selle kasutamise ohutuks. Kui kuivatamine on lõppenud, jahtub seadme põhi maha, mis takistab teie kingade põlemist.

Bränd Dirma
Nimi Kingakuivati
Mudel DEM-HX10W
Sisendpinge 220-240 V ~ 50/60 Hz
Esitus 235 W
Suurus 211 x 117 x 280 mm
Kaal 1,2 kg
Materjal ABS
Värv Valge
Temperatuur 30-55°С
Omadused Kuivati, Taimer, Deodorisaator, Sterilisaator

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles