Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Deerma DEM-CF50W föön (valge)

  • 78.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 26.33 €
Kaubamärgid Deerma
Kauba ID: 1467455
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Föön Deerma DEM-CF50W (valge)

Kas otsite õiget varustust, mis mitte ainult ei kuivata juukseid kiiresti, vaid ka ei kahjusta neid? Deerma föön on ideaalne valik! Selle õhuvoolu kiirus on 70 m/s ja lisaks kasutab see negatiivseid ioone, kuid mitte ainult! Suurema kasutusmugavuse tagamiseks on teie käsutuses mitu erinevat režiimi ning komplekti kuuluvad spetsiaalsed tarvikud. Vaata, mida Dirma on sulle valmistanud!

12Deerma/DEM-CF50W-valge/6

Kiire kuivamine

Deerma föön on varustatud uuendusliku harjadeta mootoriga, mis saavutab hämmastava kiiruse 120 000 p/min. Tänu sellele tekitab see õhuvoolu kiirusega kuni 70 m/s. See jõuab juuksejuurteni, eemaldades koheselt liigse niiskuse ja lühendades kuivamisaega. Kuid see pole veel kõik. Vaatamata oma võimsusele tekitab kuivati loomuliku tuulega sarnase tunde, mis muudab selle kasutamise mugavamaks. Pakkudes kiiret ja õrna kuivamist, tagab seade, et teie juuksed on kuivad, kuid mitte kahjustatud.

12Deerma/DEM-CF50W-valge/4

Läbimõeldud disain

Deerma kasutab kolmefaasilist harjadeta mootorit, et tagada sujuv töö ja erakordne kuivatusjõudlus. Ventilaatori labad on valmistatud lennukikvaliteediga alumiiniumisulamist, muutes need mitte ainult kergeks, vaid ka tugevaks ja vastupidavaks. Lisaks tagab see oma suurepärase disaini ja arenenud tehnoloogiaga stabiilse jõudluse. Investeerides sellesse kuivatisse, investeerite kvaliteeti ja vastupidavusse, mis on teile kasulikud aastateks.

12Deerma/DEM-CF50W-valge/2

Looduslik hooldus

Kas otsite vidinat, mis mitte ainult ei kuivata, vaid hoolitseb ka teie juuste eest? Deerma kuivati on suurepärane valik! Tänu uuele õhuvoolutehnoloogiale ja alumiiniumsulamist valmistatud 13 labaga spiraalturbiini labale loob kuivati õhuvoolu, mis simuleerib loomulikku värsket tuult – see on õrn ja pehme. Lisaks on see varustatud spetsiaalse detailiga, mis põhineb taimede jõul. See sisaldab selliseid koostisosi nagu aloe vera, kameeliaõli, hõlmikpuu ja koirohi. Need osakesed jaotuvad kuuma õhuvoolus ühtlaselt, tungides sügavale juuksekiududesse ja juurtesse. Tänu sellele ei kuiva juuksed mitte ainult kiiresti, vaid on ka sügavalt toidetud, muutudes siledaks ja läikivaks.

12Deerma/DEM-CF50W-valge/7

Negatiivse iooni tugevus

Deerma föön kasutab võimsat ionisatsioonitehnoloogiat, mis tekitab kuni 400 miljonit negatiivset iooni. Need tungivad sügavale juurtesse ja juuksekiududesse, siluvad neid. Tulemuseks on kahekordselt niisutatud ja sile efekt, mis parandab oluliselt teie soengu seisukorda. Jätab juuksed pehmeks, siidiseks ja läikivaks.

12Deerma/DEM-CF50W-valge/3

Temperatuuri reguleerimine

Panusta oma turvalisusele ja vali Deerma seade! Föön kasutab intelligentset NTC temperatuurikontrollisüsteemi. Süsteemi algoritm töötab hämmastavalt 1000 korda sekundis, arvutades täpselt tuule temperatuuri iga 1°C järel. Tänu sellele jälgitakse ja reguleeritakse pidevalt õhutemperatuuri, mis võimaldab teil juukseid mugaval temperatuuril kuivatada. See on eriti kasulik õhukeste juuste ja tundliku peanahaga inimestele, kes saavad täiendavat kaitset kahjustuste eest.

12Deerma/DEM-CF50W-valge/8

Erinevad töörežiimid

Deerma föön on äärmiselt mitmekülgne ja pakub kuni 11 režiimi. See annab teile vabaduse valida temperatuure ja režiime vastavalt oma vajadustele ja eelistustele, pakkudes optimaalset hooldust erinevatele juuksetüüpidele ja stsenaariumidele. Lisaks pakub see ka pidevat õhurežiimi 45 °C juures. See kiirgab sooja õhku, et hooldada juukseid õrnalt ja õrnalt ilma peanahka põletamata. Lisaks näitab aktiivset režiimi mitmevärviline märgutuli, muutes selle kasutamise veelgi intuitiivsemaks.

12Deerma/DEM-CF50W-valge/9

Kasutusmugavus

Deerma vidin on loodud maksimaalset mugavust silmas pidades. Selle kerge, vaid 390 g kaal ja kompaktsed mõõtmed 250 x 97 x 70 mm muudavad selle kasutamise äärmiselt mugavaks ja lihtsaks. Lisaks on tänu täiustatud mürasummutamisele seadme töötase vaid 56 dB, mis tagab vaikse ja rahuliku töö. Lisaks takistab kahekihiline filter tõhusalt tolmu ja juuste sattumist kuivatisse. Samuti leiate 360° pööratava magnetdüüsi, mis võimaldab teil õhuvoolu täpselt suunata ja kuivatamisprotsessi paremini juhtida.

12Deerma/DEM-CF50W-valge/5

Lisatarvikud

Fööniga on kaasas ka lisatarvikud. 360° pööratav magnetotsik aitab igapäevasel kujundamisel ning magnetriide muudab vidina hoiustamise lihtsamaks. Saate selle kinnitada mis tahes metallpinnale, välistades vajaduse puurida auke. Föön püsib kindlalt hoidiku küljes – sa ei pea kartma, et kogemata kukuks! Kõik see aitab kaasa suuremale kasutusmugavusele.

12Deerma/DEM-CF50W-valge/1

Kaasas

  • föön
  • magnetiline kinnitus
  • magnetiline riidepuu
  • Kasutusjuhend
Tootja Dirma
Mudel DEM-CF50W (valge)
Õhuvool 70 m/s
Nimipinge 220 V~
Hinnatud jõud 1500 W
Nimisagedus 50 Hz
Kaal 390 g
Mõõtmed 250×97×70 mm
Värv Valge

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles