Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Deerma CF15W föön

  • 30.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10.33 €
Kaubamärgid Deerma
Kauba ID: 1456719
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Föön Deerma CF15W.

Nüüd saad tunda end nagu kodus juuksur! Deerma CF15W fööniga saate oma juukseid lihtsalt ja turvaliselt kuivatada. Valida saab 2 astme ja 2 kiiruse vahel ning selle võimsus ulatub 1600-2000 W-ni. Seade on ülimalt kerge ja mugav – saate selle lihtsalt reisile kaasa võtta. Sellega on kaasas magnetiline vormimiskinnitus, mis muudab juuste kujundamise lihtsaks.

Muljetavaldav esitus

Leiad, et juuste kuivatamine ei võta palju aega. See föön on võimas ja töötab 18 000 pööret minutis. Lisaks on sellel sisseehitatud ventilaator ja see tagab õhuvoolu 14 m3/s. Kõik see võimaldab teil juukseid kiiresti kuivatada neid kahjustamata.

Valida saab 2 astme ja 2 kiiruse vahel.

Määrake oma juuksetüübile kõige paremini sobiv kuivatusfunktsioon. CF15W võimaldab teil valida 2 kiiruse ja 2 taseme vahel – külm ja soe õhk –, muutes juuste kujundamise palju lihtsamaks. Proovige saadaolevaid valikuid ja vaadake, milline neist teie vajadustele kõige paremini sobib!

Magnetiline vormimispea

Komplekt sisaldab 360° pööratavat magnetpead, mida on lihtne eemaldada ja paigaldada. See muudab soengu lihtsamaks ja tõstab juukseid juurtest üles. Magnetpeal on 2 isolatsioonikihti, nii et sa ei pea kartma põletuse pärast.

Ohutu kasutada

Fööni CF15W on ohutu kasutada ja see ei kahjusta juukseid. Sellel on täiustatud temperatuuri reguleerimise süsteem, nii et kui föön saavutab teatud taseme, lülitub see automaatselt välja. See kaitseb föönit tõhusalt ülekuumenemise eest, et saaksite nautida ohutut kasutamist.

Ta saadab teid teie teekonnal

Kas sa lähed puhkusele? Nüüd saate oma fööni hõlpsalt kaasa võtta! CF15W kaalub vaid 0,47 kg, kergem kui pooleliitrine veepudel ja on piisavalt väike, et mahutada hõlpsasti kohvrisse või kotti. Sa ei pea enam reisides ohverdama kiiret ja lihtsat juuste kuivatamist!

Keerulisus igas detailis

Tänu ergonoomilisele disainile mahub Deerma CF15W föön mugavalt kätte ning 1,65-meetrise kaabli abil saate juukseid kuivatades vabalt liikuda. Lisaks takistab hoolikalt läbimõeldud disain juuste sattumist seadmesse. Seade näeb väga stiilne välja ja on kulumiskindel. Föön on saadaval sinises ja punases kuldses värvitoonis, mis annab seadmele veetleva elegantsi.

Kasti sisu

  • Föön
  • Magnetiline vormimispea
  • Kasutusjuhend
Bränd Dirma
Nimi Multifunktsionaalne föön.
Mudel CF15W
Esitus 1600-2000 W
Sisendpinge 220-240V
Pöörlemiskiirus 18000 pööret minutis
Õhuvoolu kiirus 14m3/s
Sagedus 50-60 Hz
Kaabli pikkus 1,65 m
Kaal 0,47 kg

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles