Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

DeepCool Matrexx 70 ADD-RGB 3F Midi Tower must

  • 140.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 47 €
Kaubamärgid DEEPCOOL
Kauba ID: 1773706
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
MATREXX 70 ADD-RGB 3F
Uudne kohanemisvõime

MATREXX 70 ADD-RGB 3F on uue kontseptsiooniga šassii, mis on spetsiaalselt loodud isetegemise nautimiseks. Võttes kasutusele arvukalt uudseid konstruktsioonilahendusi, annab selle arhitektuur arvuti ehitamisel mugavuse ja paindlikkuse. Samal ajal on kaasas 3 * RGB ventilaatorit ja 1 * RGB LED-riba, et pakkuda tipptasemel valgusefekte. MATREXX 70 ADD-RGB 3F on valmis andma teile mänguhõngu tõuke.

A-RGB valgusefektid
Sisseehitatud 5 V A-RGB valgustussüsteemi, mille ees on A-RGB LED-riba, saab hõlpsasti juhtida käsitsi I/O paneelilt või tarkvara kaudu, millel on lisapistikud ühilduvate komponentidega sünkroonimiseks.

Radiaatori eemaldatav kronstein
Radiaatori uus kinnitusklambri disain lihtsustab vedelikjahutuse paigaldamist, kui paigaldate radiaatori või jahutusventilaatorid mõlemale poole.

Eemaldatav klaasist toiteallika kate
Toiteallika katte toonitud karastatud klaasist ülemine kate annab silmapaistva välimuse.

Suurepärane jõudlus
Õhu sisselaskeavad ees ja all koos väljatõmbekanalitega üleval ja taga pakuvad paindlikke ventilatsioonilahendusi jahutuse efektiivsuse maksimeerimiseks.DeepCool Matrexx 70 ADD-RGB 3F. Kujutegur: Midi Tower, Tüüp: PC, Toote värv: Must. Toiteallika asukoht: alt, Toetatud toiteallika vormitegurid: ATX, PS2. Paigaldatud esiventilaatorid: 3x 120 mm, Toetatud esiventilaatorite läbimõõt: 120 140 mm, Paigaldatud tagumised ventilaatorid: 1x 120 mm. Toetatud kõvaketta suurused: 2,5, 3,5". Laius: 228 mm, Sügavus: 493 mm, Kõrgus: 492 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles