Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

DeepCool ASSASSIN 4S protsessor Õhujahuti 14 cm Must 1 tk

  • 120.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 40.33 €
Kaubamärgid DEEPCOOL
Kauba ID: 1877712
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
ASSASSIN 4S
ASSASSIN 4S pakub erakordset jõudlust ja on varustatud seitsme 6 mm soojustoru ja ümberkujundatud 140 mm FDB ventilaatoriga. 4S mudelid kõrvaldavad tagumise 120 mm ventilaatori, pakkudes õhemat ja sümmeetrilisemat jahutit.

ASSASSIN 4S
KEERUNUD ELEGANTS

ILU LIHTSUSES
ASSASSIN 4S elegantne disain pole mitte ainult visuaalselt meeldiv; see tagab ka optimaalse õhuvoolu ja maksimaalse ühilduvuse.

VAIKNE VÕI JÕUDLUSREŽIIM
Lihtsa lüliti libistamisega saab ASSASSIN 4S muutuda vaiksest jahutist, kui madal müratase on tõhusa jahutusjõu jaoks ülimalt oluline. DeepCool õhujahutid on tuntud.

LASE SEL SÄRADA!
ASSASSIN 4S kest on puhas, klanitud ja aitab juhtida õhku läbi uimetornide, samas kui õhem profiil tagab takistusteta ruumi kõrge profiiliga RGB RAM-ile.

OLE LAHE, OLE RAHULINE
ASSASSIN 4S ülivaikse töö võtmetegur on madala pinge ja voolutarbega kolmefaasiliste kuuepooluseliste ventilaatorimootorite kasutamine. DeepCool on meie uues disainis nii kindel, et ASSASSIN 4S-il on 6-aastane piiratud garantii!

DISAINITSELT ERAKORDNE
Sisaldab seitset soojustoru, mis tagavad parema soojusülekande läbi kahe ribi-massiiviga jahutusradiaatori torni, mis tagab suure jõudluse. Kaasasolev DM9 termopasta vastab rangetele tööstuslikes rakendustes kasutatavatele standarditele.

VOOLU ALL
Tänu keskmisele 140 mm ventilaatorile, mis asub sügaval ASSASSIN 4S südames, on madalam õhuvool, mis pakub täiendavat jahutust ümbritsevatele röstitud VRM-idele.

VÕIMALIK PAIGALDAMINE
Suuremate õhujahutite paigaldamine võib olla keeruline ja see on peamine põhjus, miks riistvara ja paigaldus kavandati äärmiselt kasutajasõbralikuks. Isegi magnetiline ülemine ventilaatori kate loodi paigaldamise lihtsust silmas pidades.
DeepCool ASSASSIN 4S. Tüüp: Õhkjahuti, Ventilaatori läbimõõt: 14 cm, Maksimaalne õhuvool: 61,25 cfm, Minimaalne õhurõhk: 2,46 mmH2O, Maksimaalne õhurõhk: 3,76 mmH2O, Laagri tüüp: Fluid Dynamic Bearing (FDB). Laius: 147 mm, Sügavus: 116 mm, Kõrgus: 164 mm. Toote värv: must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles