Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

De'Longhi Nespresso Vertuo Järgmine ENV120BM poolautomaatne kapselkohvimasin 1,1 L

  • 157.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 52.66 €
Kaubamärgid De’Longhi
Kauba ID: 1758131
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Nespresso esitleb Vertuo Next Preimuimi, uusimat Vertuo Nespresso kohvimasinat, millel on täiesti uus disain ja värvid ülima kohvi valmistamise kogemuse tagamiseks. Lisaks originaalsetele espressodele toodab Nespresso Vertuo Next erakordset tassi kohvi sileda kreemikihiga, mis on tõeliselt suurepärase kohvi tunnuseks.

Vertuo kohvi- ja espressokohvimasin valmistab mugavalt 5, 8, 14 untsi kohvi ja 1,35, 2,7 untsi espressot. Nespresso koondab kõigi oma kohviekspertide oskusteabe, kes on hoolikalt valinud iga kohvisegu päritolu ja röstimise ning loonud pruulimissüsteemi, kasutades Centrifusion tehnoloogiat, Nespresso välja töötatud patenteeritud ekstraheerimistehnoloogiat.

Lihtsalt sisestage Vertuo kapsel ja sulgege hoob – aktiveerimisel pöörleb kapsel kuni 7000 pööret minutis, segades jahvatatud kohvi veega ja valmistades täiusliku kreemi, et nautida kvaliteetset kohvi suuremates tassides. Masin pakub iga segu jaoks optimaalseid tassisiseseid tulemusi, kasutades kapslispetsiifilist pruulimist koos vöötkoodi lugemisega.

Iga masinaga on kaasas tasuta tervituskomplekt, mis sisaldab erinevaid ainulaadsete aroomiprofiilidega Nespresso Vertuo kapsleid. Tellige Nespresso kapslid, saage isikupärastatud nõu ja hankige oma masinale tehnilist tuge või remonti Nespresso Clubi kaudu mobiilirakenduse kaudu, veebis saidil Nespresso.com, telefoni teel või mõnes meie butiikides. See kohvimasin ühildub Nespresso kaunadega. Sisendvõimsus (W):1260De'Longhi Nespresso Vertuo Next ENV120BM. Toote tüüp: Kapselkohvimasin, Kohvimasina tüüp: Poolautomaatne, Veepaagi maht: 1,1 L, Kohvi sisendi tüüp: Kohvikapsel, Valmistatud kohvi reservuaar: Tass, Mahutavus tassides: 1 tass. Võimsus: 1500 W. Toote värv: Must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles