Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

DDPAI Hardwire Kit võrguadapter MINI jaoks

DDPAI Hardwire Kit võrguadapter MINI jaoks
Laos
  • 19.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6.66 €
Kaubamärgid DDPAI
Kauba ID: 1662633
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Toiteadapter DDPAI MINI videosalvestile

Nautige kuni 30 korda pikemat salvestusaega ja kasutage parkimisrežiimi 24 tundi ööpäevas ilma katkestusteta. DDPAI juhtmekomplekti toiteadapter toetab täiustatud IPS-i toitehaldustehnoloogiat ja tuvastab nutikalt sõiduki oleku. Samuti on seda lihtne paigaldada ning see kaitseb videomakki ja sõiduki akut. See on varustatud erinevat tüüpi kaitsmetega, mis muudab selle ühilduvaks enamiku automudelitega. Samuti paistab see silma muljetavaldava vastupidavuse poolest.

DDPAI/Hardwire-Kit-Mini/1

Usaldusväärne parkimisrežiim

Hoolitse oma auto ohutuse eest ööpäevaringselt. Adapter tuvastab nutikalt teie sõiduki oleku tänu oma ACC+ pideva toitejuhtmete tehnoloogiale. Kui ühendate selle oma MINI-kaameraga, võimaldab see alustada salvestamist timelapse režiimis (1 kaader sekundis) kohe, kui auto mootori välja lülitate. Kasutatavad lahendused tagavad kuni 30 korda pikema videosalvestusaja ja usaldusväärse parkimisseire 24 tundi ööpäevas.

DDPAI/Hardwire-Kit-Mini/3

Kaamera ja sõiduki aku kaitse

Toiteadapter on loodud kaitsma nii videosalvestit kui ka teie sõiduki akut kahjustuste eest. Kaamera on kaitstud ülekoormuse, lühise ja ülevoolu eest. Kui sõiduki aku pinge langeb alla 11,8 V, 12 V või 12,4 V, lülitub kaamera automaatselt välja, et kaitsta seda kahjustuste eest.

DDPAI/Hardwire-Kit-Mini/8

Lihtne paigaldus

Adapter võimaldab teil toita kaamerat kaitsmekarbist, mitte sigaretisüütaja pesast, nii et saate selle paigaldada nii, et selle kaabel jääb peaaegu täiesti nähtamatuks. Toote paigaldamine on väga lihtne ja kiire. Teie auto ohutuse tagamiseks on vaja nii vähe!

DDPAI/Hardwire-Kit-Mini/7

Lai ühilduvus

Mille poolest veel DDPAI Hardwire Kit adapter silma paistab? Lai ühilduvus! Toode on varustatud mini-USB-pistikuga, mis sobib suurepäraselt mitte ainult auto videosalvestite, vaid ka näiteks GPS-seadmete jaoks. Hoolitse oma valitud varustuse töökindla toiteallika eest ja ära muretse, et võimsus saab kõige vähem sobival hetkel tühjaks!

DDPAI/Hardwire-Kit-Mini/2

Viimistletud viimse detailini

Adapterit eristab ka hoolikalt läbimõeldud disain. Väike, õhuke ja meeldiv puudutada – see näeb välja ülimalt kaasaegne ja elegantne. Seade on ka uskumatult vastupidav ja vastupidav häiretele, kahjustustele või kulumisele. Samuti töötab see probleemideta kõrgel ja madalal temperatuuril.

DDPAI/Hardwire-Kit-Mini/4

Sisaldab:

  • DDPAI Hardwire Kit toiteadapter
  • Kasutusjuhend
Tootja DDPAI
Nimi Hardwire komplekt
Ühilduvus DDPAI MINI videosalvesti
Sisendpinge DC 12 V / 24 V
Väljundpinge 5 V 1,5 A
Ühendus Mini USB
Kaabli pikkus 3,5 m

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles