Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Datora Korpuss Hyte Y70 Touch must/valge

Datora Korpuss Hyte Y70 Touch must/valge
Pole laos
  • 442.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 147.66 €
Kaubamärgid Hyte
Kauba ID: 1805894
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Põnev 14,1-tolline integreeritud puuteekraan

Eraldusvõimega 1100 x 3840 (4K) ja värskendussagedusega 60 Hz pakub see mahtuvuslik puuteekraan meeletult karge ja õliselt sujuva visuaalse kogemuse koos 10-punktilise mitme puutetundliku funktsiooniga, mis avab HYTE Nexuse toiteallika laialdase ekraani kohandamise abil palju võimalusi. tarkvara. Kõik ühes pakendis, mis on integreeritud korpuse šassii struktuuri, teedrajav tähendusrikas digitaalne suhtlus koos kõigi aegade parima ekraaniga ümbrises.

Massiivne 4 pesaga vertikaalne graafika

Y70 Touch suurendab GPU-toe 4 pesani, lisades kaardi serva ja klaasi vahele täiendava õhuvooluruumi. See tähendab, et saate hõlpsasti oma konstruktsiooni mahutada isegi suurimad ja võimsamad graafikakaardid. Lisaks mahutab allpool külm põrand kuni kolmik 120 mm või kaks kuni 32 mm paksust 140 mm ventilaatorit, mis suunavad värske õhuvoolu otse GPU-sse.

Kaasas luksuslik PCIE 4.0 tõusukaabel

Korpusega on kaasas luksuslik PCIE 4.0 x 16 tõusutoru, mille värvisobiv varikatus tagab katkematu visuaalse voo, mis tagab valutu GPU installimise ja ehitamise. Samuti võimaldab see vertikaalse graafika trooni taga istuda arvukalt poolkõrgusi PCIE-kaarte.

Hiiglaslik jahutusvõimsus

Avar sisemus jätab ruumi kuni 360 mm pikkusele ja 125 mm paksusele küljele radiaatorile ning reguleeritavale ülemisele kronsteinile, mis mahutab üleval veel ühe kuni 68 mm paksuse 360 mm radiaatori. Koos külma põranda jahutusega allosas ja lisaventilaatori kohaga korpuse tagaküljel on Y70 Touchi koguvõimsus 10 ventilaatorit täisasustatud šassiis. Üle 180 mm kliirensi küljeklaaside vahel hindavad nii õhk- kui vesijahutuse entusiastid šassii pakutavat paindlikkust, et luua võimalikult vastupidavad jahutuskonfiguratsioonid.

Ühtne kaasaegne esteetika

Nelja ainulaadse värvitooniga Y70 Touch asetab teie konstruktsiooni esiplaanile ja keskele kaunilt valmistatud 3-osalise panoraamklaasiga, mis toimib aknana teie arvuti südamesse. Kahekambriline sisekujundus jätab esikülje suurepärase väljanägemise, jättes teile palju ruumi tagaosas olevate kaablite haldamiseks, eriti tänu meie õmblusteta L-kujulise vormitud kummist tihendile, hoolikalt paigutatud kaablite suunamiskanalitele ja kinnituspunktidele ning korduvkasutatavale. Velcro rihmad. Kõik on hõlpsasti ligipääsetav tänu tööriistadeta ülemisele ja külgpaneelile ning ujuvatele hoiukelkidele, mis väljuvad korpuse tagaosast, et sõita intuitiivselt hooldada.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles