Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Darkflash Wave'i arvutiümbris (must)

  • 38.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 13 €
Kaubamärgid Darkflash
Kauba ID: 1456706
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Tume välgulaine

Looge arvuti, mis hämmastab teid mitte ainult oma funktsionaalsuse, vaid ka stiilse disainiga. Darkflash Wave näeb tõesti suurepärane välja ja pakub palju laiendusvõimalusi. See on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis tagavad selle erakordse vastupidavuse. Võimaldab paigaldada kuni 5 ventilaatorit (ei kuulu komplekti).

Ainulaadne disain

Mis teeb selle nii heaks? Selle kuju meenutab kuusnurka ning raudvõrgu ja värvitud SPCC kombinatsioon annab sellele kaasaegse välimuse. Külgpaneel on valmistatud tumedast karastatud klaasist – kasutage huvitavate visuaalsete efektide loomiseks RGB tarvikuid (ei kuulu komplekti!)

Tugev disain

Korpus on valmistatud kõrgeima kvaliteediga materjalidest, muutes selle äärmiselt vastupidavaks. Selle küljepaneel on valmistatud 3mm paksusest karastatud klaasist, mis pole mitte ainult ülimalt vastupidav, vaid võimaldab näha ka arvuti sisemusse. Ülemise katte magnetiline disain takistab tolmu sattumist korpusesse ja muudab selle puhastamise palju lihtsamaks.

Tõhus jahutus

Looge oma unistuste arvuti ilma ülekuumenemise pärast muretsemata. Korpus on varustatud kvaliteetse sisemise jahutuskanaliga ja võimaldab paigaldada kuni 5 ventilaatorit. Lisaks on toiteallika katte kohal kaks ventilaatoripesa. Nii saad nautida tõhusat jahutust ja huvitavat RGB-efekti.

Palju võimalusi

Korpus on äärmiselt kasutajasõbralik ja teeb arvuti ehitamise või laiendamise suhteliselt lihtsaks. Muuhulgas mahutab see 2 SATA 2.5 draivi, kuni 160 mm kõrgune CPU jahuti ja kuni 260 mm kõrgune VGA jahuti. Sellel on ka eraldi kõvaketta korpus, mis parandab selle jõudlust.

Bränd Darkflash
Mudel Laine
Mõõtmed 390x200x446 mm
Kaal 3,5 kg
Tüüp Keskmine torn
Materjal 0,45 mm SPKK
Emaplaadi standard ATX, M-ATX, ITX
HDD/SSD paigaldusvalikud 2/3 või 4
Laienduspesad 7
Max VGA 260 mm
Max CPU jahuti 160 mm
Toiteallika paigalduskoht Alla
Ventilaatori paigaldamise võimalused

Ees: vesijahutus, 360mm/280mm/120mm x3 ventilaatorit/140mm x2 ventilaatorit
Taga: 1 x 120 mm ventilaator; Peal: 2 x 120 mm ventilaatorit
Toiteallika kate: ventilaator 120 mm x2;

(ilma fännideta)

Eesmine I/O USB 3.0 x1, USB 2.0 x2, HD AUDIO
Esipaneel Plast + SPKK
Vasak paneel Akrüülklaas

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles