Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Darkflash Water Square 5 arvutiümbris (must)

  • 38.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 13 €
Kaubamärgid Darkflash
Kauba ID: 1456695
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Arvuti korpus Darkflash Water Square 5

Looge oma unistuste arvuti. Darkflash Water Square'il on nutikas ja kaasaegne disain, mis tagab stiilse mängukogemuse. See on äärmiselt vastupidav ja kahjustuste suhtes vastupidav. Korpusesse saab paigaldada kuni 8 ventilaatorit. Muuhulgas on see varustatud USB-portide ja toitenupuga.

Vapustav disain

Šassii näeb tõesti suurepärane välja. Selle esipaneel tõmbab tähelepanu huvitava kärgmustriga. See on läbipaistev, võimaldades teil RGB-tarvikuid kasutades saavutada fantastilisi efekte. Nii esi- kui küljepaneel on valmistatud vastupidavast 4 mm paksusest karastatud klaasist.

Kõrgeima kvaliteediga töötlus

Ülejäänud kereosad on valmistatud kvaliteetsest SPCC-st, lisaks värvitud. See muudab toote veelgi paremaks. Lisaks on pealmine paneel magnetilise disainiga. See on loodud selleks, et vähendada tolmu sattumise ohtu korpusesse ja hõlbustada puhastamist.

Looge täiuslik jahutussüsteem

Ärge muretsege arvuti ülekuumenemise pärast. Toode mahutab kuni 8 ventilaatorit (ostetakse eraldi) ja on varustatud sisemise jahutuskanaliga. Ülemisse korpusesse on võimalik paigaldada 240mm vesijahutussüsteem või 2 120mm ventilaatorit. Esiküljele mahub 360 mm vesijahutuspadi või 3 x 120 mm ventilaatorit. Korpuse tagaküljel on ruumi ühele 120 mm ventilaatorile. Toiteploki kohal on korpuses ruumi kahele ventilaatorile tõhusamaks jahutuseks ja huvitavaks RGB-efektiks.

Mugav

Korpus on loodud nii, et saate oma arvutit suhteliselt lihtsalt ehitada ja laiendada. Water Square 5 saab muuhulgas paigaldada kaks SATA 2.5 draivi (HDD või SSD), 340 mm videokaardi ja 165 mm protsessori jahuti. Korpuse allosas on ruumi toiteallika jaoks.

Sisseehitatud pordid ja nupud

Naudi lihtsat ja mugavat tööd arvutiga. Korpus on varustatud 2 USB 2.0 pordi ja ühe USB 3.0 pordiga, mis võimaldab faile kiiresti üle kanda. Tootel on ka sisseehitatud toitenupp ning pordid mikrofoni ja kõrvaklappide ühendamiseks. Lisaks toetab üks portidest RGB valgusefektide juhtimisrežiimi.

Bränd Darkflash
Mudel Veeväljak 5
Tüüp Keskmine torn
Mõõtmed 398x181x444 mm
Materjal 0,5 mm SPCC
Kaal 4,2 kg
Emaplaadi standard ATX, mikro-ATX
Ruumi SSD/HDD-draivide jaoks 2/2
Laienduspesad 7
Max VGA 340 mm
Max CPU jahuti 165 mm
Toiteallika paigalduskoht Madalam
Jahutussüsteemi paigaldamise võimalused

Ees: 360mm vesijahutus/3 x 120mm ventilaatorid;

Taga: 120mm vesijahutus/120mm ventilaator x1;

Peal: 240mm vesijahutus/2x 120mm ventilaatorid;

Toiteallika kate: 2 x 120mm ventilaatorit;

Eesmine I/O USB 3.0 x1, USB 2.0 x2, HD AUDIO, RGB režiim
Esipaneel Kurnatud klaas
Vasak paneel Akrüülklaas

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles