Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Darkflash Phantom arvuti ümbris (must)

  • 71.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 24 €
Kaubamärgid Darkflash
Kauba ID: 1456028
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Arvuti korpus Darkflash Phantom

Karastatud klaasist valmistatud Phantom arvutikorpusel on ainulaadne disain, mis annab suurepärase ülevaate teie seadme erinevatest osadest. Sellesse saab edukalt paigaldada kuni 11 ventilaatorit ja muid komponente. Magnetiline disain teeb selle puhtana hoidmise lihtsaks ning RGB-juhtimisrežiim võimaldab anda arvutile ainulaadse iseloomu. Sõltumatu kõvaketta korpus tähendab, et võite olla kindel, et teie riistvara on veelgi tõhusam.

05 Darkflash/Phantom/1

Täiuslikult läbimõeldud disain

4 mm paksune karastatud klaas ei taga mitte ainult uskumatut vastupidavust, vaid teeb ka arvuti sisemuse suurepäraselt nähtavaks. See annab teile laia valikut võimalusi! Näiteks võite paigaldada RGB-ventilaatorid, et nautida vapustavaid valgusefekte. 0,6 mm SPCC värvitud teras annab kehale kaasaegse metalliktuuri. Lisaks aitab ülemise kaane magnetiline disain hoida toote tolmuvabana ja muudab selle puhastamise lihtsaks.

05 Darkflash/Phantom/2

Optimaalsed lahendused tõhusaks jahutamiseks

Darkflashiga ei pea te muretsema arvuti ülekuumenemise pärast. Sisemine jahutuskanal kaitseb seda tõhusalt selle eest. Korpus võimaldab ka kuni 11 ventilaatorit. Nii saate hõlpsalt hoolitseda oma seadmete korraliku jahutuse eest.

05 Darkflash/Phantom/6

Laiad laienemisvõimalused

See ei ole aga teie võimaluste lõpp! Toode ühildub paljude erinevate seadmetega ja selle kasutajasõbralik disain teeb paigaldamise uskumatult lihtsaks. Näiteks saate hõlpsalt paigaldada SATA-draivid, 375 mm VGA-kaardi või toiteallika. Nautige laiendatavust ja looge endale ideaalne arvuti.

05 Darkflash/Phantom/3

Lisafunktsioonid

Korpus on varustatud mitmete funktsioonidega, mis muudavad teie töö lihtsamaks. USB 3.0 ja USB 2.0 pordid tagavad kiire andmeedastuse. Saadaval on ka HD-heliport. Mudel toetab ka RGB-režiimi juhtimist, mis võimaldab teil saavutada ainulaadseid valgusefekte. Proovige neid funktsioone ja muutke oma varustus veelgi paremaks!

05 Darkflash/Phantom/8

Veelgi suurem tootlikkus

Kas otsite oma arvuti tõhusamat tööd ja jahutust? Meil on teile suurepärane uudis! Sõltumatu kõvaketta korpus võimaldab üksikute komponentide suuremat tõhusust. See on teie uus viis oma unistuste varustuse loomiseks!

05 Darkflash/Phantom/9

Tootja Darkflash
Kesta tüüp Keskmine torn
Mõõtmed 420x220x550 mm
Materjal SPKK 0,6 mm
Neto kaal 8,8 kg
Emaplaadi standard ATX, mikro-ATX
HDD/SSD paigaldusvalikud 2/2
Laienduspesad 7 + 2 (VGA x 2)
Max VGA kaart 375 mm
Maksimaalne CPU jahuti 175 mm
Toiteallika paigaldamise võimalused Madalam
Jahutussüsteemi paigaldamise võimalused Ees: 240 mm (360 mm) vesijahuti, 4 x 120 mm ventilaatorit, 2 x 140 mm ventilaatorit;
Taga: 120mm vesijahuti/2x 120mm ventilaatorit; Alumine: 3 x 120mm ventilaatorid;
Ülemine: 240 mm (280 mm) vesijahuti / 2 x 120 mm ventilaatorit / 2 x 140 mm ventilaatorit;

(ilma fännideta)
I/O pordid USB 3.0 x2, USB 2.0 x2, HD heli
Esipaneel Kurnatud klaas
Parem ja vasak paneel Kurnatud klaas

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles