Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Darkflash DP7 termopasta (1g)

Darkflash DP7 termopasta (1g)
Pole laos
  • 13.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.66 €
Kaubamärgid Darkflash
Kauba ID: 1457792
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Termopasta Darkflash DP7 (1g)

Tagada optimaalne soojuse hajumine arvuti protsessorilt. Darkflash DP7 termopasta juhtivus on 14,0 W/mK ja see tagab ületamatu jõudluse. Tänu kvaliteetsete materjalide kasutamisele on see teie seadmetele täiesti ohutu ega kuiva liiga kiiresti. Samuti on seda väga lihtne peale kanda ja see täidab ilusti tühimikud. Komplekt sisaldab termopasta pakendit (1 g), spaatlit ja puhastuslappi.

Hajutab tõhusalt soojust

Kasutades alumiiniumoksiidi, aitab Darkflash DP7 termopasta tagada tõhusa soojuse hajumise arvuti protsessorilt. Koos kvaliteetse jahutussüsteemiga aitab see saavutada suurepäraseid tulemusi ja vältida seadmete ülekuumenemist. See võimaldab teil probleemideta mängida kiire tempoga mänge või kasutada nõudlikku tarkvara, nautides samal ajal arvuti sujuvat tööd. Protsessori optimaalse jahutuse tagamiseks vahetage pasta regulaarselt.

Juhtivus kõrgeimal tasemel

Nautige tõhusat ja usaldusväärset termopasta jõudlust. Darkflash toodete juhtivus on 14,0 W/mK. Koos tõhusa jahutussüsteemiga sobib see ideaalselt isegi suurel koormusel töötavatele komponentidele ja tagab suurepärase soojuse hajumise. Saate seda kasutada ka nõudlike programmide kasutamiseks mõeldud konfiguratsioonide korral.

Kvaliteet, millele võite loota

DP7 on suurepärase kvaliteediga termopasta, mis ei kuiva ega kaota oma omadusi isegi pikema aja jooksul. Samuti on see teie arvuti jaoks täiesti ohutu. Mittesöövitavate ja mittejuhtivate materjalide kasutamine tagab optimaalse elektriisolatsiooni ja aitab kaitsta teie seadmeid kahjustuste eest. Tehke oma panus tõestatud lahendustele ja hoolitsege tõhusa soojuse eemaldamise eest protsessorist!

Lihtne peale kanda

Termopasta pealekandmine ei tekita teile probleeme – kaasas olev spaatel aitab teid selles. Kasutage seda toote ühtlaseks jaotamiseks. DP7-l on ka optimaalne, suhteliselt madal viskoossus ja suurepärased tühimike täitmise omadused. Veelgi enam, piisav soojusjuhtivus tähendab, et protsessor ja jahutussüsteem saavad ideaalselt koos töötada.

Kasti

  • Termopasta (1 g)
  • Pahtlilabida
  • Rasva puhastusvahend
Bränd Darkflash
Mudel DP7
Värv Tumehall
Tihedus (25°C juures) 2,5 g/ml
Viskoossus (1 pööretel minutis) 90 000 mPa s (= 90 Pa s)
Soojusjuhtivus 14,0 W/μ
Soojustakistus 0,001°C 2 in/W
Kaalulangus 96 tunni pärast (100°C juures) 0,15%
Elektrijuhtivus (106 Hz juures) 2.4
Helitugevuse takistus 4,0 x 10 x 13 x (oomi.cm)
Elektriline tugevus 3,3 kV/mm (ei juhi elektrit)
Töötemperatuur -30°С - 250°С

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles