Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Darkflash DM4 ARGB passiivne ketta jahutus (must)

Darkflash DM4 ARGB passiivne ketta jahutus (must)
Laos
  • 16.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.66 €
Kaubamärgid Darkflash
Kauba ID: 1456045
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Cooler Darkflash DM4 (passiivne) M2 draiv

DM4 jahuti mitte ainult ei avalda muljet oma tõhusa jõudlusega, vaid näeb ka suurepärane välja. Ühildub M.2 2280 SSD-ga – toetab mitut seadet. Saate selle edukalt oma emaplaadile installida - selle installimine ei tekita teile probleeme. Seadmel on ka värviline mängustiilis valgustus. Tagab kõrgeima passiivse soojuse hajumise taseme.

Unistuste tõhusus

Mis paneb Darkflash DM4 nii hästi tööle? Toode on valmistatud suurepärase kvaliteediga metallist ja plastikust, mis tagab usaldusväärse passiivse soojuse eemaldamise. Selle praktilise seadmega tagate oma seadmete tõhusa töö.

Lai ühilduvus ja kiire paigaldus

Ärge muretsege toodete ühilduvusprobleemide pärast. DM4 töötab suurepäraselt M.2 2280 SSD-ga, mis tähendab, et seda saab edukalt installida paljudesse seadmetesse. Radiaatori paigaldamine ei ole ülemäära keeruline ega aeganõudev töö. See võib kesta vaid 30 sekundit!

Fantastiline valgustus

Seade pole mitte ainult funktsionaalne, vaid ka uskumatult stiilne. Ühildub 5 V A-RGB emaplaadiga – pakub teie seadmetele ainulaadset värvilist valgustust. Darkflashiga ei hoia te mitte ainult oma arvuti ülekuumenemist, vaid annate sellele ka hämmastava mängu iseloomu.

Bränd Darkflash
Mudel DM4
Mõõtmed 23,5x18,9x70,5 mm
Jahutusmeetod Passiivne
Ühilduvus M.2 2280 SSD
Materjal Akrüül + alumiinium
Liides 5V A-RGB, 3-kontaktiline

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles