Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Darkflash DLZ31 võrguga arvutiümbris (must)

  • 96.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 32.33 €
Kaubamärgid Darkflash
Kauba ID: 1459032
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Võrgustikku arvutikorpus Darkflash DLZ31

Kas soovite luua riistvarakonfiguratsiooni, millega saate hästi mängida? Või plaanite ehitada tööks töökindla arvuti? Valige Darkflash DLZ31 Mesh arvutiümbris! Tootel on ruumi seitsme 120 mm läbimõõduga ventilaatori paigaldamiseks ja see on varustatud videokaardi hoidikuga. Sellel on ka sisseehitatud USB, USB-C ja rohkem porte. Lisaks võimaldab avanev läbipaistev küljepaneel huvitavalt kuvada valitud komponente – näiteks RGB valgustusega.

Arvuti, mida vajate

Looge oma ideaalne mängu- või tööarvuti. Korpus võimaldab paigaldada SSD- ja HDD-draive, lisaks pakub ruumi mitmele laienduskaardile, kuni 390 mm pikkusele videokaardile ja kuni 172 mm kõrgusele protsessorijahutile. Lisaks aitab praktiline kaabliläbiviik ruumi optimaalselt korraldada ja spetsiaalne pesa võimaldab paigaldada GPU vertikaalselt (kasutades PCI-E kaablit). Korpus on varustatud ka graafikakaardi hoidikuga.

Tõhus jahutus

Kas teile meeldib mängida kiire tempoga mänge? Või kasutate sageli nõudlikku tarkvara? Darkflashiga võid olla kindel, et arvuti ei kuumene üle! DLZ31 Mesh mudel võimaldab paigaldada kuni 7 ventilaatorit läbimõõduga 120 mm või 6 ventilaatorit läbimõõduga 140 mm. Samuti on võimalik paigaldada vesijahutus diameetriga 240, 280 või 360 mm. Lisaks tagab korpuse hoolikalt läbimõeldud disain kiire ja tõhusa soojuse hajumise.

Veel rohkem mugavusi

Darkflash DLZ31 Mesh šassii abil saate hõlpsalt luua riistvarakonfiguratsiooni, mida saate hea meelega kasutada. Toode on varustatud mitme praktilise pordiga, nagu USB 3.0 ja USB-C, et saaksite nautida kiiret failiedastust. Olemas on ka toite- ja lähtestusnupud, samuti kõrvaklappide/kõlari väljund ja mikrofoni sisend. Pealegi on korpuse üla- ja alaosas eemaldatavad tolmufiltrid – vajadusel saab neid lihtsalt eemaldada ja puhastada.

Originaalne disain

Korpus on varustatud läbipaistva karastatud klaasist küljepaneeliga. See võimaldab saavutada huvitavaid visuaalseid efekte kasutades näiteks RGB valgustusega ventilaatoreid. See on ideaalne lahendus mängutuppa! Lisaks võimaldab spetsiaalne käepide mugavalt paneeli avada ja sulgeda, mis võimaldab igal ajal valitud komponente vahetada või seadmeid puhastada. Tähelepanu väärib ka korpuse originaal esipaneel, mis annab sellele ainulaadse modernse iseloomu.

Bränd Darkflash
Mudel DLZ31 võrk
Värv Must
Kesta tüüp Keskmine torn
Emaplaadi standard ATX, M-ATX, ITX
Kõrvalpaneel Kurnatud klaas
Esipaneel Metallist
Mõõtmed 495,9x217,2x505,5 mm
Ketta paigaldamise asukohad Kõvaketas/SSD: 2/4
Laienduskaardi pesad 7+2
Max videokaardi pikkus 390 mm
Max CPU jahutuskõrgus 172 mm
Toiteallika paigalduskoht Madalam
Ventilaatori paigaldamise võimalused Ees: 3x 120mm ventilaatorit/3x 140mm ventilaatorit;
Taga: 1 x 120 mm ventilaator/1 x 140 mm ventilaator;
Peal: 3 x 120 mm ventilaatorit/2 x 140 mm ventilaatorit;

(ilma fännideta)
Vesijahutuse paigaldusvalikud Ees: vesijahutus 240/280 mm;
Peal: vesijahutus 240/280/360 mm;
Ühendused USB 3.0 x2, USB-C x1, kõrvaklappide/kõlari väljund, mikrofoni sisend, toide, lähtestamine

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles