Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Darkflash DLM21 võrguga arvutiümbris (must)

  • 51.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 17.33 €
Kaubamärgid Darkflash
Kauba ID: 1456025
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Võrgustikku arvutikorpus Darkflash DLM21

Kui otsite arvutikorpust, mis avaldab teile muljet oma stiilse disainiga ja võimaldab teil laiendada oma riistvara erinevate funktsionaalsete komponentidega, on DLM21 Mesh tõeline hitt! Võrgust esipaneel ja karastatud klaasist külgpaneel annavad hõlpsa ülevaate arvuti sisemusest, samas kui magnetiline disain võimaldab hõlpsat juurdepääsu ja hõlpsat osade vahetamist. Sisemine jahutuskanal ja lisakomponentide paigaldamise võimalus kõrvaldavad seadmete ülekuumenemise probleemi. Muuhulgas on korpusel USB 3.0 port.

Hoolikalt läbimõeldud disain

Korpuse eemaldamiseks ja osade vahetamiseks ei pea te enam tööriistu kasutama. Magnetilise küljepaneeli saate mugavalt igal ajal avada. Valmistatud karastatud klaasist – annab suurepärase ülevaate teie arvuti üksikutest komponentidest, nagu esipaneeli võrk. Kõik see võimaldab saavutada ka suurepäraseid valgusefekte. Tootel on ka suurepärane tekstuur, mille tagab 0,6 mm SPCC värvitud teras.

Optimaalsed lahendused – tõhus jahutus

Ärge kartke arvuti jahutusprobleeme. Toode ühildub erinevat tüüpi komponentidega. Näiteks saab edukalt paigaldada 2 ventilaatorit diameetriga 120/140 mm õhkjahutuseks ja vesijahuti läbimõõduga 240 mm. Kokku saate paigaldada kuni 6 ventilaatorit! Korpus on varustatud ka sisemise jahutuskanaliga.

Laiad laienemisvõimalused

Kuid see pole teie võimaluste lõpp! Mudeli lai ühilduvus ja kasutajasõbralik disain muudavad arvuti laiendamise või uuendamise lihtsaks. Korpus toetab muuhulgas 2,5-tolliste SATA-kõvaketaste või 210 mm toiteploki paigaldamist.

USB 3.0 ühilduv

Avastage High Speed USB 3.0 eelised. Korpuse ülaosas asuv vastav port pakub teile veelgi mugavust. See ühildub ka tagasisuunas USB 2.0-ga ning sellel on HD Audio ja USB 2.0 pordid, nii et saate seda oma vajadustele vastavaks kohandada ja luua teile täiusliku arvuti!

Bränd Darkflash
Kesta tüüp Minitorn
Mõõtmed 376x208x405 mm
Materjal SPKK 0,6 mm
Neto kaal 4,9 kg
Emaplaadi standard M-ATX, ITX
Kõvaketta paigaldamise võimalused 2 või 1
SSD installimise võimalused 3 või 2
Laienduspesad 4
Max VGA kaart 350/330 mm
Max CPU jahuti 160 mm
Toiteallika kinnitusvõimalused 210 mm, alumine
Jahutussüsteemi paigaldamise võimalused Ees: 2 x 120 mm ventilaatorit;
Taga: 120mm vesijahutus/120mm ventilaator x1;
Peal: 240 mm vesijahutus / 2x 120 mm ventilaatorit / 2x 140 mm ventilaatorit;

(ilma fännideta)
I/O pordid USB 3.0 x1, USB 2.0 x2, HD heli
Esipaneel SPKK
Vasak paneel Kurnatud klaas

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles