Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Darkflash DL240 VGA graafikakaardi hoidik (must)

Darkflash DL240 VGA graafikakaardi hoidik (must)
Laos
  • 26.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 9 €
Kaubamärgid Darkflash
Kauba ID: 1457793
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Darkflash DL240 VGA videokaardi hoidik

Darkflash DL240 on praktiline VGA videokaartide kinnitus. Magnetalus muudab selle stabiilseks ja võimaldab hõlpsasti arvuti korpuse külge kinnitada. Reguleeritavate õlgade abil saate seda lihtsalt oma vajadustele vastavaks kohandada ning värviline ARGB valgustus annab sellele ainulaadse iseloomu. Toodet on võimalik ka emaplaadiga sünkroniseerida.

Keerulisus igas detailis

Darkflash DL240 kinnitus kinnitab videokaardi kindlalt arvuti korpusesse ja kaitseb seda kahjustuste eest. Vastupidav magnetalus võimaldab toote kiiresti ilma lisatööriistadeta paigaldada. Komplektist leiate ka 2 vastupidavast ABS-plastikust kronsteini. Saate need paigaldada mis tahes kõrgusele, et kinnitada kronstein lihtsalt oma šassii ja valitud komponentidega.

Värviline taustvalgus

Kas teile meeldivad kaasaegsed mänguseadmed? Või äkki soovid luua endale atmosfäärilise mänguala? Darkflash DL240 kinnitus aitab teid selles! Toode on varustatud värvilise ARGB valgustusega – dünaamilised valgusefektid meeldivad kindlasti paljudele kasutajatele. Veelgi huvitavamate visuaalsete efektide saamiseks saate selle sünkroonida oma emaplaadi ja muude komponentidega.

Lai ühilduvus

Andke oma arvutile kaasaegne välimus. Darkflash DL240 kinnitus ühildub ASUSe, MSI, GIGABYTE ja ASROCKi emaplaatidega. Leiad nii GIGABYTE komponentidele sobiva kaabli kui ka 5V/3pin kaabli. Nii saab sünkroniseerida taustvalgustuse emaplaadiga ja seda mugavalt juhtida. Märkus. Toode ei ühildu 12V/4kontakti portidega.

Kasti

  • Klamber
  • 2 reguleeritavat klambrit
  • Taustvalgustuse sünkroonimiskaabel 3-Pin pistikuga
  • Kaabel GIGABYTE emaplaadiga ühendamiseks.
Bränd Darkflash
Mudel DL240
Värv Must
Taustvalgus ARGB
Toiteallikas 5V
Port Emaplaadi port 5V/3pin (450mm)
Materjal ABS
Mõõtmed 242x72x68 mm
Kaal 120 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles