Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Darkflash DK431 arvutikorpus + 4 ventilaatorit (valge)

  • 67.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 22.66 €
Kaubamärgid Darkflash
Kauba ID: 1458389
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Arvuti korpus Darkflash DK431 + 4 ventilaatorit

Darkflash DK431 arvutikorpusega saate hõlpsasti luua riistvarakonfiguratsiooni, millega saate mängida või töötada. Toode on varustatud erinevate portidega nagu USB 3.0 ja 2.0 ning selle ehitamisel on kasutatud kvaliteetseid materjale. Läbipaistev avanev külgpaneel mitte ainult ei muuda komponentide vahetamist lihtsaks, vaid võimaldab luua ka huvitavaid visuaalseid efekte, näiteks kombineerituna RGB ventilaatoritega.

Stiilne ja funktsionaalne

Korpuse külgpaneel on varustatud praktiliste hingedega, nii et saate selle hõlpsalt avada komponentide vahetamiseks või osade puhastamiseks. Selle disainis on kasutatud karastatud klaasi, mis võimaldab sees olevaid komponente paljastada – näiteks värvilise taustvalgustusega. Selle avamist hõlbustab spetsiaalne siidist käepide. Ning võrkstruktuuri ja PVC-filtriga esipaneel annab korpusele veelgi huvitavama tööstusliku iseloomu.

Optimaalne jahutussüsteem

Mängige kiire tempoga mänge ilma arvutit ülekuumenemata. DK431 võimaldab paigaldada kuni 12 ventilaatorit läbimõõduga 120 mm või kuni 8 ventilaatorit läbimõõduga 140 mm. Selle külgpaneelil on ka tuulutusavad veelgi paremaks soojuse hajutamiseks. Lisaks saate korpuse üla- või esiküljele paigaldada 360 mm vesijahutuse. Märkus: Korpuse paremale küljele ei ole võimalik paigaldada ventilaatoreid ja esiküljele vesijahutust korraga.

Rohkem laiendamisvõimalusi

Korpusesse mahub kuni 4 kõvaketast, nii et sa ei pea kartma, et fotode või videote jaoks ruum otsa saab. See sobib ideaalselt graafilistele disaineritele ja fotograafidele. See võimaldab kasutada ka 400 mm kõrgust VGA-kaarti ja 160 mm kõrgust CPU jahutit. Hoolikalt läbimõeldud disain ja praktiline kaabliläbiviik optimeerivad ruumi. DK431-l on ka eemaldatav tolmufilter, mis aitab teie komponente heas seisukorras hoida.

Kasulike portide hulk

Looge riistvarakonfiguratsioon, mida saate mugavalt kasutada. DK431 on varustatud paljude kasulike pordide ja nuppudega, mis muudavad teie töö palju lihtsamaks. Muuhulgas on teil mikrofoni sisend ja kõrvaklappide/kõlari väljund, 2 USB 2.0 porti ning lähtestamis- ja toitenupud. Samuti on olemas USB 3.0 port, mis võimaldab ühendatud seadmeid kiiresti laadida ja faile koheselt üle kanda.

Kaasas

  • arvuti korpus
  • ventilaatorid CL6 ARGB x4
Bränd Darkflash
Mudel DK431
Värv Valge
Kesta tüüp Keskmine torn
Emaplaadi standard E-ATX, ATX, M-ATX
Kõrvalpaneel Kurnatud klaas
Esipaneel Raud/ABS
Mõõtmed 470x205x485 mm
Ketta paigaldamise asukohad HDD x2 / SSD x2
Laienduskaardi pesad 7
Maksimaalne videokaardi pikkus 400 mm
Maksimaalne protsessori jahutuskõrgus 160 mm
Toiteallika paigalduskoht Madalam
Ventilaatori paigaldamise võimalused Ees: 3x 120mm ventilaatorit/3x 140mm ventilaatorit;
Peal: 3 x 120 mm ventilaatorit/2 x 140 mm ventilaatorit;
Taga: 1 120 mm ventilaator;

Vesijahutuse paigaldusvalikud Ees: vesijahutus 360 mm;
Taga: vesijahutusega 360 mm;
Ühendused USB 3.0 x1, USB 2.0 x2, kõrvaklappide/kõlari väljund, mikrofoni sisend, toide, lähtestamine
Fänni mudel CL6 ARGB

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles