Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Darkflash DK351 arvutikorpus + 4 ventilaatorit (must)

  • 53.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 18 €
Kaubamärgid Darkflash
Kauba ID: 1459271
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Arvuti korpus Darkflash DK351

Kas soovite luua arvuti, mis suudab hõlpsalt uusimaid mänge mängida? Või äkki vajate tööks usaldusväärset varustust? Valige Darkflash DK351 ümbris, et luua oma unistuste konfiguratsioon! Toode ühildub erinevat tüüpi komponentidega ja pakub mitmeid kasulikke porte, sealhulgas USB 3.0. Seda eristab ka stiilne, ebatavaline disain. Komplekti kuulub ka 4 CL6 ventilaatorit.

Juhtum, mis tõmbab tähelepanu

Korpus DK351 avaldab muljet mitte ainult oma funktsionaalsuse, vaid ka kaasaegse disainiga. Selle küljepaneel on valmistatud kvaliteetsest karastatud klaasist, nii et saad näiteks RGB-fännide abil huvitavaid visuaalseid efekte. Lisaks saab seda vajadusel hõlpsasti lahti võtta, et osi vahetada või seadmeid puhastada. Ka korpuse esipaneel tõmbab tähelepanu oma originaalse tööstusdisainiga.

Kõik, mida vajate

Kas kavatsete faile sageli uude arvutisse üle kanda? Darkflash DK351 ümbris on suurepärane valik! Sellel on mitu kasulikku porti ja nuppe, mis muudavad teie töö palju lihtsamaks. Näiteks on 2 USB 3.0 porti, mis võimaldavad muljetavaldavat laadimis- või andmeedastuskiirust. Lisaks on ümbris varustatud tolmufiltriga, mida saab kergesti eemaldada ja puhastada. Nii on lihtne hoida arvuti parimas korras ja tagada optimaalne jõudlus!

Sinu unistuste arvuti

Darkflashiga saate hõlpsalt luua oma unistuste arvuti. DK351 korpus võimaldab paigaldada SSD- või HDD-draive, samuti võimaldab paigaldada kuni 160 mm kõrguse protsessori jahutuse ja maksimaalselt 340 mm pikkuse videokaardi. Ühildub ka ATX, M-ATX ja E-ATX emaplaadi standarditega. Sellel on ka 7 laienduskaardi pesa, nii et saate luua riistvarakonfiguratsiooni, mis sobib ideaalselt teie vajadustega.

Optimaalne jahutus

Nõudlik graafikaprogramm? Või äkki ülikiire mäng? Te ei pea enam muretsema arvuti ülekuumenemise ja teid teenindamata jätmise pärast! DK351 korpus võimaldab paigaldada kuni 4 ventilaatorit läbimõõduga 140 mm või kuni 6 ventilaatorit läbimõõduga 120 mm. Samuti pakub see piisavalt ruumi näiteks 240 mm läbimõõduga vesijahutuspaigaldise jaoks. See ei ole aga võimaluste lõpp! Sisaldab kuni 4 CL6 ventilaatorit.

  • Arvuti korpus
  • 4 CL6 ventilaatorit
Bränd Darkflash
Mudel DK351
Värv Must
Kesta tüüp Keskmine torn
Emaplaadi standard ATX, M-ATX, E-ATX
Kõrvalpaneel Kurnatud klaas
Mõõtmed 390x200x450 mm
Kohad ketaste paigaldamiseks HDD/SSD: 2/2 või 3
Laienduskaardi pesad 7
Maksimaalne videokaardi pikkus 340 mm
Maksimaalne protsessori jahutuskõrgus 160 mm
Toiteallika paigalduskoht Madalam
Ventilaatori paigaldamise võimalused Ees: 3x 120mm ventilaatorit/2x 140mm ventilaatorit;
Taga: 1 120 mm ventilaator;
Peal: 2 x 120 mm ventilaatorit / 2 x 140 mm ventilaatorit
Lubatud ventilaatorite arv 4 CL6 ventilaatorit
Vesijahutuse paigaldusvalikud Ees: 120mm/240mm/280mm/360mm vesijahutusega;
Esipaneeli pistikud USB 3.0 x2, kõrvaklappide/kõlari väljund, toide, lähtestamine

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles