Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Darkflash Aquarius võrgust arvutiümbris (must)

  • 36.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12.33 €
Kaubamärgid Darkflash
Kauba ID: 1456692
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Arvuti korpus Darkflash Aquarius

Darkflash Aquariuse abil saate luua arvuti, millel on rõõm mängida ja töötada. See mahutab kuni 8 ventilaatorit ja sellel on mitu porti, nagu USB 3.0, USB 2.0 ja HD Audio. See on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis muudab selle väga vastupidavaks ja kergesti puhastatavaks. Läbipaistvad paneelid võimaldavad luua huvitavaid visuaalseid efekte.

Stiil ja funktsionaalsus

Korpuse külgpaneel on valmistatud massiivsest 3 mm paksusest akrüülklaasist. Ka esipaneel on läbipaistev, nii et saate RGB-seadmetega, näiteks ventilaatoritega, saada huvitavaid visuaalseid efekte. Ülemine kate on magnetiline, mis muudab toote puhastamise palju lihtsamaks ja kaitseb seda tolmu eest. Lisaks on esmaklassilised SPCC paneelid täiendavalt värvitud, et anda neile moodne ja stiilne välimus.

Sisseehitatud pesad ja pordid

Tootel on pesad 330 mm pikkusele VGA kaardile ja maksimaalselt 160 mm CPU jahutile, mis lahendab inetu juhtmestiku probleemi. Võimalik paigaldada ka 240 mm läbimõõduga vesijahuti. Failide kiireks edastamiseks on ka üks USB 3.0 sisend, samuti 2 USB 2.0 sisendit ja HD-heli sisend. Korpusel on ka iseseisev korpus kõvaketta ja toiteallika jaoks.

Jahutussüsteem

Korpus on disainitud nii, et väldite arvuti ülekuumenemist. See on varustatud kvaliteetse sisemise jahutuskanaliga ja mahutab kuni 8 ventilaatorit: 3 120 mm ventilaatorit ees või 240 mm vesijahutusventilaator, üks 120 mm ventilaator taga, 2 120 mm ventilaatorit korpuse ülaosas. Toiteploki šassii kohal asuvad ka kaks ventilaatoripesa, mis tagavad toiteploki tõhusama jahutamise ja stabiilsema töö.

Brändi nimi Darkflash
Mudel Veevalaja võrk
Värv Must
Suurus 365 x 192 x 450 mm
Paneeli paksus 0,45 mm
Kaal 3,18 kg
Emaplaadi standard ATX, M-ATX, ITX
Laienduspesad 7
Maksimaalne VGA pikkus 330 mm
CPU jahutus 160 mm
Jahutuspaigaldise valikud

Ees: 3 x 120 mm ventilaatorit;
Tagumine: 120mm x1;
Peal: 2 x 120 mm ventilaatorit;
PSU korpus: ventilaator 120 mm x2;
(ventilaatorid ei kuulu komplekti)

Kõvaketta paigaldamise võimalused x2
SDD installimise võimalused x3
Toiteallika kinnitusvõimalused Madalam
I/O pordid USB 3.0 x1 / USB 2.0 x2 / HD AUDIO
Materjal Plastik, SPCC, akrüülklaas.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles