Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Darkflash A290 ümbris 3 ventilaatoriga (must)

  • 36.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12.33 €
Kaubamärgid Darkflash
Kauba ID: 1792126
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Darkflash A290 arvutikorpus (must)

Kas soovite luua endale täiusliku arvuti tööks või mängimiseks? Darkflash A290 ümbris aitab teil seda teha! See ühildub mitut tüüpi komponentidega ja võimaldab luua võimsa jahutussüsteemi. Sellel on ka mitu võtmeporti ja nuppe, sealhulgas USB 3.0, USB 2.0 ja kõrvaklappide/kõlari väljund. Seda eristab ka kaasaegne stiilne disain – karastatud klaasist külgpaneel annab teile vapustavad visuaalsed efektid.

Palju laienemisvõimalusi

A290 šassii ühildub paljude komponentidega, nii et saate hõlpsalt ehitada täpselt oma unistuste arvuti. Toode toetab selliseid emaplaadi standardeid nagu ATX, M-ATX ja ITX ning võimaldab paigaldada maksimaalselt 260mm pikkuse graafikakaardi. Teil on ka ruumi kuni 160 mm kõrguse protsessori jahutamiseks.

Tõhus jahutus

Ärge muretsege arvuti ülekuumenemise pärast. A290 korpuse läbimõeldud disain võimaldab tõhusat soojuse hajumist, samuti on võimalus paigaldada 5 120mm ventilaatorit. Võimalik paigaldada ka 240mm vesijahutus. Nüüd saate probleemideta mängida isegi kõige dünaamilisemat mängu või kasutada nõudlikku tarkvara! Lisaks on komplektis 3 CL6 ventilaatorit.

Läbimõeldud disain

Korpuse külgpaneel on valmistatud karastatud klaasist. See soodustab taustvalgustusega komponentide kuvamist, rõhutades teie konfiguratsiooni mängulisust. Veelgi enam, A290 eristab kaasaegne viimistlus, mis suurendab veelgi riistvara visuaalset atraktiivsust. Korpus on varustatud ka tolmufiltriga, mida on lihtne eemaldada ja puhastada. See muudab teie seadmete suurepärases seisukorras hoidmise lihtsaks.

Rohkem mugavusi

Korpusesse saab panna HDD või SSD. Kui valite A290, saate juurdepääsu ka USB3.0 pordiga liidesele, millel on suurepärane kiirus. Ja kui soovite oma riistvarakonfiguratsiooni laiendada, on abiks 7 laienduskaardi pesa.

Kasti

  • A290 arvuti korpus
  • 3x CL6 ventilaator
Bränd Darkflash
Mudel A290
Värv Must
Emaplaadi standard ATX, M-ATX, ITX
Kõrvalpaneel Karastatud klaas
Mõõtmed 320x190x433mm
Ketta kinnituskohad HDD x1;
SSD x1;
Laienduskaardi pesad 7
Maksimaalne graafikakaardi pikkus 260 mm
Maksimaalne protsessori jahutuskõrgus 160 mm
Toiteallika paigalduskoht Altpoolt
Jahutuspaigaldusvõimalused Ees: 120mm ventilaator x2;
Taga: 120 mm ventilaator x1;
Ülemine: 120 mm ventilaator x2;
Esipaneeli pistikud USB 3.0 x 1, USB 2.0 x 2 kõrvaklappide/kõlari väljund, toide, lähtestamine

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles