Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Dareu EK1280 RGB mehaaniline klaviatuur (must)

  • 43.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 14.66 €
Kaubamärgid Dareu
Kauba ID: 1610470
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Klaviatuur Dareu EK1280

Mänguväljaku varustus on äärmiselt oluline, sest selle kvaliteet määrab sageli võitja. Dareu teab seda ja EK1280 klaviatuuriga on ettevõte täitnud klientide ootused. Selle uuenduslike funktsioonide hulka kuuluvad mehaaniline lüliti, mille kasutusiga on kuni 50 miljonit klõpsu, reguleeritav RGB-valgustussüsteem, N-klahvi ümberminek ning ergonoomiline ja minimalistlik disain. Seade toetab ka multimeediuminuppe.

Usaldusväärsed mehaanilised lülitid

EK1280 klaviatuuril on sisseehitatud mehaanilised D-lülitid, mille eluiga on kuni 50 miljonit klahvivajutust. Need on sõrmedele lihtsad ja annavad kiire reageerimise. Veelgi enam, kui N klahvi korraga vajutada, võite olla kindel, et iga klahvivajutus registreeritakse õigesti.

Mängu RGB valgustus

Värviline RGB valgustus köidab tähelepanu ja annab klaviatuurile ainulaadse välimuse. Saate valida ka saadaolevate valgustusrežiimide hulgast, et kohandada selle välimust oma maitse järgi. RGB-efekti muutmiseks kasutage lihtsalt õiget klahvikombinatsiooni!

Läbimõeldud disain

Seadmel on läbimõeldud ergonoomiline disain, nii et saate mängida mugavust, millest olete alati unistanud. Veelgi enam, klahvikatted on valmistatud vastupidavast ABS-plastikust ja klahvikorgidel olevad märgid on kulumiskindlad. Kõik see tähendab, et see klaviatuur teenib teid pikka aega ja tõrgeteta.

Multimeediumiklahvid

Mis veel teeb klaviatuuri nii kasutajasõbralikuks? Seade on varustatud multimeediumiklahvidega, mis pakuvad mugavat juurdepääsu mitmetele kasulikele funktsioonidele. Õige nupukombinatsiooniga saate näiteks reguleerida helitugevust või kasutada kiirotsingu valikuid.

Bränd Dareu
Mudel EK1280
Tüüp Mehaaniline
Värv Must
Ühendus USB
Nuppude arv 104
Lüliti Sinine/Punane/pruun/must
Vaheta elu Kuni 50 miljonit klikki
Materjal ABS
N-klahvide vahetamine Jah
Juht Toetatud
Mõõtmed 434x132x35 mm
Kaal 695±10 g
Omadused
Taustvalgus RGB
Traadita sagedusala must
Ühendus Ühendatud
Woofer Mehaanilised lülitid - Dareu Red

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles