Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Dahua Technology Lite DH-HAC-HDW1400R-VF Dome CCTV turvakaamera sise- ja välistingimustes 2560 x 1440 pikslit lagi/sein

Dahua Technology Lite DH-HAC-HDW1400R-VF Dome CCTV turvakaamera sise- ja välistingimustes 2560 x 1440 pikslit lagi/sein
Laos
  • 91.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 30.66 €
Kaubamärgid DAHUA TECHNOLOGY
Kauba ID: 1895340
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kogege reaalajas 4-megapikslise video ülimat selgust olemasoleva kaabeldustaristu kasutamise lihtsusega. Lite seerial on kompaktne disain ja kvaliteetne pilt sõbraliku hinnaga. See pakub erinevaid muudetava fookusega/fikseeritud objektiiviga mudeleid mitmekeelse OSD ja HD/SD lülitatava väljundiga. Struktuuri paindlikkus ja parim kulutasuvus muudavad lite-seeria kaamera ideaalseks valikuks SMB lahenduste jaoks.

4 signaali üle 1 koaksiaalkaabli
HDCVI-tehnoloogia toetab ühe koaksiaalkaabli kaudu korraga nelja signaali edastamist, st videot, heli*, andmeid ja toidet. Kahesuunaline andmeedastus võimaldab HDCVI-kaameral suhelda HCVR-iga, näiteks saata juhtsignaali või käivitada häire. Lisaks toetab HDCVI-tehnoloogia PoC-d, et tagada ehituse paindlikkus.*
Helisisend on saadaval mõne HDCVI-kaamera mudeli jaoks.

Pikamaa ülekanne
HDCVI tehnoloogia tagab kaug- ja reaalajas edastamise ilma kadudeta. See toetab kuni 700 m 4MP HD-videot koaksiaalkaabli kaudu ja kuni 300 m UTP-kaabli kaudu.*
*Tegelikud tulemused on kontrollitud Dahua katselaboris tehtud reaalse stseeni testimisega.

Lihtsus
HDCVI tehnoloogia pärib traditsioonilisest analoogseiresüsteemist sündinud lihtsuse tunnuse, muutes end parimaks valikuks investeeringute kaitsmiseks. HDCVI-süsteem saab traditsioonilist analoogsüsteemi sujuvalt uuendada, ilma olemasolevat koaksiaalkaablit asendamata. Plug and play lähenemisviis võimaldab täis-HD videovalvet ilma võrgu konfigureerimiseta.

Nutikas IR
Kaamera on disainitud mikrokristallilise LED IR-valgustusega, et tagada parim hämaras valgus. Smart IR on tehnoloogia, mis tagab mustvalge pildi heleduse ühtluse vähese valgustusega. Dahua ainulaadne Smart IR kohandub kaamera infrapuna-LED-de intensiivsusega, et kompenseerida objekti kaugust, ja takistab IR-LED-del pilte üle säritamast, kui objekt kaamerale läheneb.

HD/SD vahetatav
Kaamera toetab lülitatavat HDCVI kõrglahutusega videoväljundit ja CVBS standardlahutusega videoväljundit. Neid kahte vormingut saab ümber lülitada OSD menüü või PFM820 (UTC kontrolleri) kaudu. See funktsioon muudab kaamera ühilduvaks nii HCVR-idega kui ka olemasolevate analoog-DVR-idega ning hõlbustab ka silumist analoogtesterite kaudu.

Mitmekeelne OSD
OSD-menüü pakub erinevaid pildi- ja funktsiooniseadeid, mis vastavad erinevate jälgimisstseenide nõuetele. OSD menüü sisaldab selliseid konfiguratsioone nagu taustvalgustuse režiim, päev/öö, valge tasakaal, privaatsusmask ja liikumistuvastus. Kaamera toetab OSD menüüs 11 keelt, nimelt hiina, inglise, prantsuse, saksa, hispaania, portugali, itaalia, jaapani, korea, vene ja poola keelt.

5X optiline suum
2,7–13,5 mm varieeruva fookuskaugusega objektiivi kasutuselevõtuga võimaldab kaamera 5X optilist suumi, kohandades paremini erinevate jälgimisstseenide nõudeid. Kaamera on võimeline katma laiema vaatenurga vahemikku laias otsas ja sobib teleotsas asuvate kaugemate objektide jälgimiseks.

Suure avaga objektiiv
Kaamera kasutab suure avaga F1.3 objektiivi. Suurema neelduva valguse korral esitab kaamera hämaras valguses muljetavaldavat jõudlust.

Kaitse
Kaamera silmapaistev töökindlus on ületamatu tänu selle vastupidavale disainile. Kaamera on kaitstud vee ja tolmu eest IP67 astmega, mistõttu sobib see kasutamiseks sise- või väliskeskkonnas. Töötemperatuurivahemikus -40 °C kuni +60 °C (-40 °F kuni +140 °F) on kaamera Kaamera on loodud äärmuslike temperatuuride jaoks. Toetades ±25% sisendpinge taluvust, sobib see kaamera ka kõige ebastabiilsemate toitetingimustega. Selle 4KV välkreiting pakub kaitset kaamera ja selle struktuuri eest välgumõjude eest.Dahua Technology Lite DH-HAC-HDW1400R-VF. Tüüp: CCTV turvakaamera, Toetatud paigutus: sise- ja välistingimustes, Ühenduvustehnoloogia: Juhtmega. Paigaldustüüp: Lakke/seina, Toote värv: Valge, Vormitegur: Kuppel. Minimaalne valgustus: 0,03 lx, Pöörlemisnurk: 360°, Objektiivi vaatenurk, horisontaalne: 98°. Anduri tüüp: CMOS, Optilise anduri suurus: 25,4 / 3 mm (1 / 3"). Fookus: käsitsi, Fookuskauguse vahemik: 2,7 - 13,5 mm, Tuvastamiskaugus (lai): 64 m

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles