Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

D-Link DWR-932 4G LTE mobiilne WiFi leviala

  • 92.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 31 €
Kaubamärgid D-Link
Kauba ID: 1773878
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Leidke oma leviala
DWR-932 4G LTE mobiilne Wi-Fi leviala 150 Mbps on 4G/LTE Cat4 kiire lairiba Wi-Fi mobiilne leviala. DWR-932 kasutab 4G Interneti-ühendust, et pakkuda teile lihtsat ja kiiret Wi-Fi-võrku kõikjal, kus vajate.

Mitmekordne kasutamine
Selle asemel, et piirata oma mobiilset Interneti-ühendust ühe seadmega USB-dongli kaudu, võimaldab DWR-932 teil luua Wi-Fi leviala, et jagada Interneti-ühendust mitme seadmega.

Jagage Teistega
Kaasaskantav suurus ja akutoitel võimaldasid teil oma ühendust kõikjal jagada. Jagage oma sõprade või kolleegidega üht mobiilset Interneti-ühendust, et saata ja vastu võtta e-kirju, surfata Internetis või teha VoIP-kõnesid mitmes seadmes korraga.

Toote esiletõstmised
Ühendage Ühendage oma kiire mobiilne lairibaühendus mitme Wi-Fi-seadmega, nagu nutitelefonid, tahvelarvutid ja sülearvutid
Protect Sisseehitatud tulemüür kaitseb rünnakute eest Interneti kaudu ja tööstusstandard WPA/WPA2 turvalisus hoiab ära volitamata juurdepääsu teie võrgule
Suurus Piisavalt väike, et mahutada taskusse suure mahutavusega laetava akuga, võimaldab teil liikvel olles kauem töötada ja mängida.

Ühendage kõikjal
Sisestage lihtsalt andmesidetoega SIM-kaart ja jagage oma Interneti-ühendust, et pere ja sõbrad ühenduses püsiksid. Ideaalne ärireisidel Interneti-ühenduse jagamiseks koosoleku või reisi ajal, võimaldades teil pakkuda kõigile oma reisikaaslastele Interneti-juurdepääsu olenemata sellest, kas nad kasutavad sülearvutit või mobiilseadet.

Paindlik kasutamine
DWR-932 4G LTE mobiilne Wi-Fi leviala 150 Mbps annab teile kohese ühenduvuse võimsas, kuid kaasaskantavas seadmes, mis mahub hõlpsasti taskusse, kuhu iganes lähete. Wi-Fi Protected Setup (WPS) võimaldab teil luua turvalise Wi-Fi võrgu vaid ühe nupuvajutusega. Taaslaetav 2020 mAh liitium-aku võimaldab teil püsida ühenduses pikema aja jooksul ja see on plug-and-play-funktsioon ilma keeruka tarkvara installimiseta. Võrguühendus DWR-932 mobiilse WiFi-levialaga 150 Mbps on kiire, lihtne ja mugav.D-Link DWR-932 4G LTE mobiilne WiFi-leviala. Wi-Fi tippstandard: Wi-Fi 4 (802.11n), WLAN andmeedastuskiirus (max): 150 Mbit/s, Wi-Fi standardid: 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n). Mobiilsidevõrgu genereerimine: 4G, 2G standardid: Edge, GPRS, GSM, 3G standardid: HSDPA, HSUPA, UMTS. Turvaalgoritmid: AES, TKIP, WPA, WPA2-PSK. Toote tüüp: Kaasaskantav ruuter, Toote värv: Must, LED indikaatorid: Aktiivsus, Olek. Antenni disain: sisemine

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles