Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

D-Link DGS-1210-08P: 8-porti, Gigabit, PoE, nutikas lüliti 2 SFP-pordiga (8 x PoE-porti, ventilaatorita)

D-Link DGS-1210-08P: 8-porti, Gigabit, PoE, nutikas lüliti 2 SFP-pordiga (8 x PoE-porti, ventilaatorita)
Laos
  • 228.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 76.33 €
Kaubamärgid D-Link
Kauba ID: 1634218
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
DGS-1210 seeria nutilülitid on uusima põlvkonna D-Linki nutilülitid, millel on D-Link Green 3.0 tehnoloogia. Seeria pakub kõrgetasemelist energiasäästu ja tõhusust, kuna vastab ka IEEE 802.3az Energy Efficient Ethernet standardile. IPv6 halduse ja konfiguratsioonide tugi tagab teie võrgu kaitstuse pärast IPv4-lt IPv61-le üleviimist. Pakkudes mitmeid haldusvõimalusi, võimaldavad nutikad lülitid kiiret juurutamist, infrastruktuuri laiendamist ja funktsioonide sujuvat uuendamist. Väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele loodud DGS-1210 seeria nutilülitid pakuvad funktsionaalsust, turvalisust ja juhitavust murdosa eest tavapärastest omamiskuludest.
DGS-1210 seeria nutikad lülitid sisaldavad mitmesuguseid taskukohaseid PoE-toega lüliteid ettevõtetele, kes soovivad toita VoIP-telefone, traadita pääsupunkte või võrgukaameraid. DGS-1210-08P1 on 8-pordiline nutikas PoE-lüliti, millel on 8 PoE-toega porti, millest igaüks saab toita kuni 15,4 W. DGS-1210-24P1 on 24-pordiline nutikas PoE-lüliti, millel on 12 PoE-toega porti, mis toetavad kuni 30 W väljundvõimsust vastavalt IEEE 802.3 standardile. Disain võimaldab suuremat paindlikkust võimsuse jaotamisel erinevate toiteallikate jaoks taskukohaste paigalduskuludega.

Lihtne juhtimine
D-Link Smart Switches seeria on loodud lihtsaks haldamiseks. Kõiki konfiguratsioone saab teha veebiliidese kaudu, sõltumata hostarvuti operatsioonisüsteemist. Lisaks sisaldab veebi kasutajaliides kümme keelevalikut, et muuta toimingud lihtsamaks. Esimese installimise ajal tuvastab D-Link Network Assistant2 automaatselt kõik võrgus olevad D-Linki nutilülitid, võimaldades administraatoritel määrata kiiresti IP-aadresse ja alamvõrgu maski. See võimaldab ka mitme lüliti püsivara samaaegset uuendamist, säästes palju aega. D-Link Network Assistant1 olulised halduskäsud, nagu püsivara või konfiguratsioonifaili allalaadimine, pakuvad keerukat meetodit mitme lüliti pakettoperatsioonide jaoks.

Energiasäästu
DGS-1210 lülitid on D-Link Green 3.0 tehnoloogia abil võimelised säästma energiat ilma töövõimet või funktsionaalsust ohverdamata. Energiatõhusa Etherneti standardit kasutades vähendab võrk automaatselt energiakasutust, kui liiklus on madal ja seadistamist pole vaja. Keskkondade jaoks, mis standardit täielikult ei toeta, pakuvad DGS-1210 lülitid täiustatud energiasäästuseadeid, sealhulgas pordi väljalülitamist ja ooterežiimi, LED-väljalülitamist ja süsteemi talveunerežiimi, mis põhinevad kohandatud ajastamisprofiilidel. Profiilid saab rakendada ka PoE-lülitile, et puhkeajal ei tekiks asjatut voolutarbimist. DGS-1210 seeria lülitid suudavad tuvastada ka ühendatud kaablite pikkuse, et vähendada lühemate kaabliühenduste korral automaatselt energiatarbimist.

Autoseire VLAN ja Voice VLAN
IP-seire ja VoIP seadistamise protsess võrgus on D-Linki nutilülititega automatiseeritud. Auto Surveillance VLAN (ASV) koondab andmete ja valvevideo edastamise võrgu kaudu, säästes ettevõtetel spetsiaalsete rajatiste ülalpidamise kulusid. ASV kaitseb ka reaalajas video kvaliteeti, rühmitades IP-seireseadmed ühte kõrge prioriteediga VLAN-i. See tagab, et kui tavaline andmeliiklus on kõrgeimal tasemel, ei mõjuta see valvevideovooge. Samamoodi tagab Auto Voice VLAN selge helikvaliteeti ja tõhusa edastuse kogu kõneside jaoks.

Eksklusiivsed 2. kihi funktsioonid
Täieliku L2 funktsioonide valikuga varustatud DGS-1210 seeria lülitite hulka kuuluvad IGMP nuhkimine, pordi peegeldamine, ulatuspuu ja lingi koondamise juhtimisprotokoll (LACP). Funktsioon IEEE 802.3x Flow Control võimaldab serveritel kiireks ja usaldusväärseks andmeedastuseks otse kommutaatoriga ühenduse luua. 2000 Mbps Full Duplex juures pakuvad Gigabiti pordid kiireid andmetorusid serveritesse minimaalse andmeedastuskaoga. Võrguhoolduse funktsioonide hulka kuuluvad loopback-tuvastus ja kaablidiagnostika. Loopback Detection funktsiooni kasutatakse konkreetse pordi loodud silmuste tuvastamiseks ja mõjutatud pordi automaatseks sulgemiseks. Kaabli diagnostika funktsioon on mõeldud peamiselt administraatoritele ja klienditeenindajatele ning suudab kiiresti avastada vea tüübi ja määrata kaabli kvaliteedi.

Kaitske oma võrku
D-Linki uuenduslik Safeguard Engine kaitseb lüliteid viirusrünnakutest põhjustatud liiklusujutuste eest. Lülitid toetavad ka 802.1X pordipõhist autentimist, mis võimaldab võrgukliente autentida väliste RADIUS-serverite kaudu. Lisaks suurendab juurdepääsukontrolli loendi (ACL) funktsioon võrgu turvalisust ja kaitseb võrku, varjades liiklust ebaseaduslike MAC- või IP-aadresside eest. ARP-i võltsimise vältimine takistab pahatahtlikel sissetungijatel saatmast manipuleeritud allika kaudu massiivseid võlts-ARP-sõnumeid. See kaitseb olulisi andmeid keskkoha rünnakute eest varastamise eest ja hoiab ära CPU tsüklite raiskamise nendele pakettidele. Turvalisuse suurendamiseks blokeerib DHCP-serveri kontrollimise funktsioon kasutajaportidest võltsitud DHCP-serveri paketid, et vältida volitamata IP määramist.
Omadused
10G tugi Jah
Andmesideprotokollid IP
Brändi nimi D-Link
Brutokaal kinnitatud 2.14
DHCP funktsioonid DHCP server
Faksimine 16000
Garantii 5
Haldusprotokollid SNMP, RMON
Harmoneeritud süsteemi (HS) kood 85176990
Head-of-line (HOL) blokeerimine Jah
IGMP nuhkimine Jah
Jumbo raamide tugi Jah
Juurdepääsuloend (ACL) Jah
Kaabli haldus Jah
Kattepuu protokoll Jah
Kaubaaluse brutokaal (meri) 644.888
Kaubaaluse brutokaal (õhk) 436.092
Kaubaaluse brutolaius 120
Kaubaaluse brutopikkus 110
Kaubaaluse kõrgus (meri) 203,7
Kaubaaluse kõrgus (õhk) 140,3
Kõrgus kinnitatud 8.1
Kuvamise tehnoloogia 20
Ladustamise suhteline õhuniiskus (HH) 0-95
Laius kinnitatud 33.2
LED indikaatorid Jah
MAC-aadressi filtreerimine Jah
MIB tugi 1213 MIB II, 1493 Bridge MIB, 1907 SNMP v2 MIB, 1215 Trap Convention MIB, 2233 Interface Group MIB, D-Link Private MIB, Power-Ethernet MIB, LLDP MIB, D-Link ZoneDefense MIB1
Multisaate tugi Jah
Netokaal (toode, kg) 1.651
Ohutus cUL, LVD
Pakettide edastamise kiirus 14,9 MP/s
Pakettpuhvermälu 6
Peamised (välimised) kastid kaubaaluse kohta (meri) 54
Peamised (välimised) kastid kaubaaluse kohta (õhk) 36
Põhiline ümberlülitus RJ-45 Etherneti portide arv 8
Põhilised RJ-45 Etherneti pordi tüübid Gigabit Ethernet (10/100/1000)
Power over Ethernet plus (PoE+) portide arv 8
Rack-kinnitus Jah
Säilitustemperatuur (TT) -20-70
Sertifitseerimine CE klass A
SFP mooduli pesade arv 2
SSH/SSL tugi Jah
Staatiline sadama turvalisus Jah
Sügavus kontrollitud 28.8
Täisdupleks Jah
Tarne (sisemine) korpuse brutokaal 11.572
Tarne (sisemine) korpuse laius 34.6
Tarne (sisemine) korpuse netokaal 10.845
Tarne (sisemine) korpuse pikkus 38.2
Tarnekorpuse (sisemine) kõrgus 31.7
Teenusekvaliteedi (QoS) tugi Jah
Toide Etherneti kaudu (PoE) Jah
Toite LED Jah
Töö suhteline õhuniiskus (HH) 0-95
Toote kõrgus 4.4
Toote laius 28
Toote sügavus 18
Toote värv Must
Tooted kaubaaluse kohta (meri) 270
Tooted kaubaaluse kohta (õhk) 180
Tooted tarne (sisemise) karbi kohta 5
Töötemperatuur (TT) -5-50
Vahelduvvoolu sisendpinge 100-240
Vahelduvvoolu sisendsagedus 50-60
Vaheta kihti L2
Virnastatav Jah
VLAN tugi Jah
Voolu juhtimise tugi Jah
Võrgustiku standardid IEEE 802.1D
Woofer Hallatud

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles