Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Cygnetti LED-lampidega telefonihoidja/alus (must)

Cygnetti LED-lampidega telefonihoidja/alus (must)
Laos
  • 35.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12 €
Kaubamärgid CYGNETT
Kauba ID: 1462149
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Cygnetti LED-telefonihoidik/-alus (must)

Kas salvestate sageli telefoniga videoblogisid? Või teete otseülekandeid? Kui jah, siis Cygnettil on pakkumine just Sulle! Telefoni alus on varustatud kahe LED-tulega. See toetab kuni 3 valgustusrežiimi ja hoiab teie nutitelefoni stabiilselt käes. Spetsiaalne klamber võimaldab seadet hõlpsasti kõikjale kinnitada ning tänu USB pesale saad selle mugavalt vooluvõrku ühendada. Nüüd saate salvestada, muretsemata ebasoodsa valgustuse pärast!

Signett/CY3538VCSLR/2

Salvestage nagu proff

Kogege professionaalsete videote loomise lihtsust. Cygnetti kabiinis kasutatakse LED-tulesid, mis aitavad teie nägu fotodel ja videotes esile tõsta, luues pehme sära ning kõrvaldades plekid ja varjud. Kahe helinaga valgusti disain võimaldab teha fotosid või videoid mitmest inimesest ning reguleeritava käepidemega saate reguleerida telefoni asendit vastavalt oma hetkevajadustele.

Signett/CY3538VCSLR/3

Kohandage valgust vastavalt oma vajadustele

Cygnetti alus pakub kuni 3 valgustusrežiimi: soe valge, neutraalne valge ja lahe valge. Samuti võimaldab seade reguleerida värvitemperatuuri vahemikus 3000K kuni 6500K ja 10-astmelist heleduse reguleerimist kuni 440 lm-ni. See muudab õige valgustuse taseme seadistamise ja mis tahes loomingulise leiutise realiseerimise lihtsaks.

Signett/CY3538VCSLR/6

Kasutusmugavus

Tänu lisaseadme kaasaskantavale disainile saate selle vabalt kõikjale kaasa võtta ja mugavalt videoid filmida. Spetsiaalne klamber võimaldab kinnitada alust laua või laua külge. Toode on äärmiselt mitmekülgne ja sobib hästi erinevate telefonimudelitega. See on ideaalne vidin inimestele, kes vajavad usaldusväärset valgusallikat selfide tegemiseks, voogesitamiseks, salvestamiseks või toote- või portreefotode tegemiseks.

Signett/CY3538VCSLR/4

Tootja Signett
Mudel CY3538VCSLLR
Valgustus Kahekordne, 48 LED-i valgusti kohta
Värvitemperatuuri režiimid Soe valge, neutraalne valge, lahe valge
Värviline temperatuur 3000-6500 tuhat
Maksimaalne heledus 440 lm
Pinge 5 V
Võimsus 12 W
Toiteallikas USB
Mõõtmed 180 x 160 x 75 mm
Kaal 620 g
Värv must
Omadused
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles