Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Cullmann CUMA Käru 900+ Käru kott Must

  • 321.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 107.33 €
Kaubamärgid Cullmann
Kauba ID: 1768958
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
CUMA tähistab CULLMANN MASTER CLASS – ja seega kõrgeimaid kvaliteedi- ja funktsioonistandardeid. CUMA Trolley 900+ kärukohver pakub piisavalt ruumi suurte kaameraseadmete ja tarvikute turvaliseks hoidmiseks ning piisavalt ruumi 17-tollise sülearvuti jaoks. Lisaks tugevale, eemaldatavale sisemisele jaotusklapile on CUMA Trolley 900+ integreeritud valguskaitsega pimestamisvastaseks tööks – piltide vaatamiseks sülearvutis või kaameras.

Lisaks väga vastupidavale, tugevale välismaterjalile ja veekindlatele tõmblukkudele tagab pehme polsterdatud ja paindlikult reguleeritav sisemine vahesein kõrgeima mugavuse ja kaitse. Kaamerajaotuse saab täielikult eemaldada, nii et kärukorpust saab kasutada ka muuks otstarbeks. Ühest küljest pakub stabiilne ja eemaldatav sisemine jaotusklapp koos funktsiooniga "Kaks ühes funktsiooniga" kaamera varustusele kaitsefunktsiooni, kui kott on avatud, ning teisest küljest toimib see sülearvuti kaanena ja tänu oma tugev polsterdus, pakub see parimat võimalikku kaitset. Tõeline kasu praktikale orienteeritud tööks integreeritud valguskaitsega. Seda saab kiiresti ja lihtsalt püstitada ning seejärel kärusse hoidmiseks uuesti kokku voltida. CUMA Trolley 900+ kärukohvril on ka sisemine teleskoopkäepide ja kandekäepide, tugevad tugijalad selle pikal küljel ja tugevad sujuvalt liikuvad laagritega rullid selle alusel. CUMA Trolley 900+kärukohvri mõõtmed on valitud selliselt, et need vastavad täielikult käsipagasile esitatavatele nõuetele.

Lisaks kärukohvrile CUMA Trolley 900+ on olemas ka eemaldatava sülearvutikaanega kaamerakott CUMA Maxima 800+ kuni 13-tollistele sülearvutitele. Cullmann CUMA Trolley 900+. Korpuse tüüp: Käru ümbris, Brändi ühilduvus: Kõik kaubamärgid, Sülearvuti maksimaalne ekraani suurus: 43,2 cm (17"), Toote värv: Must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles