Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Crucial X9 Pro 1 TB beež

  • 147.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 49.33 €
Kaubamärgid Crucial
Kauba ID: 1772655
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Crucial X9 Pro Macile kaasaskantav SSD
Maci jaoks loodud ja Apple'i seadmetega töötamiseks optimeeritud Crucial X9 Pro for Mac aitab teil oma loomingulisust täiendada. Kuna Crucial X9 Pro for Mac on ruumi tuhandete fotode, failide ja videote salvestamiseks ning kiire oma meediumide redigeerimiseks ja retušeerimiseks, annab teile võimaluse toime tulla isegi raske töökoormusega ning vastupidavuse ja stiiliga stuudios ja põllul. või kuhu iganes sa rändad.

Kompromissitu jõudlus
Looge ideede kiirusel, lugemis- ja kirjutamiskiirusega kuni 1050 MB/s. Piisavalt võimas otse draivilt redigeerimiseks, Crucial X9 Pro for Mac säilitab suure jõudlusega kirjutuskiiruse kuni 975 MB/s.

Reisige enesekindlalt
Olenemata sellest, kas viibite stuudios, põllul või reisite, saate Apple'i FileVault'i helitugevuse krüptimise abil oma tundlikke andmeid kaitsta.

Lihtne ühilduvus
X9 Pro for Mac on optimeeritud tänapäevaste Apple'i seadmete jaoks, nagu Mac, iPad ja iPhone 15 Pro/Pro Max, ning pakub kohest plug-and-play-ühilduvust, ilma et oleks vaja Time Machine'i varukoopiaid uuesti vormindada.

Tolmukindel. Pritsmekindel. Vastupidav.
Tänu IP55 vee- ja tolmukindlusele ning kuni 7,5 jala/meetri kõrgusele kukkumiskindlale vastupidavusele on teie X9 Pro for Mac piisavalt vastupidav reisimiseks kõikjale, kus pildistate, töötate või rändate.

Tõsine kvaliteet
Micron®i uuendatud Crucial X9 Pro for Mac on klanitud ja kerge anodeeritud alumiiniumi ja kummeeritud pehme puutetundliku alusega. Minidisain on 65 x 50 mm ja mille integreeritud kaelapaela augus on sõidutegevuse tuli.

Kasutage Adobe® Creative Cloudi ja avage loomingulise geeniuse uued tasemed, kui ostate ja registreerite Maci jaoks mõeldud Crucial X9 Pro.Crucial X9 Pro ühe kuu kõigi rakenduste paketiga. SSD maht: 1 TB. USB-pistik: USB Type-C, USB versioon: 3.2 Gen 2 (3.1 Gen 2). Lugemiskiirus: 1050 MB/s, Kirjutamiskiirus: 1050 MB/s. Andmeedastuskiirus: 10 Gbit/s. Toote värv: beež

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles