Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Crong Flexfolio 27,7 cm (10,9) Folio Red

Crong Flexfolio 27,7 cm (10,9) Folio Red
Pole laos
  • 42.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 14.33 €
Kaubamärgid Crong
Kauba ID: 1772543
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
FLEXFOLIO
kinnitamise täielik tugi
ja Apple Pencili laadimine

PAINDLUSLIK LÜÜGIVASTANE DISAIN
Korpuses on kasutatud 4-paneelilist ekraanikatet, mis on varustatud magnetitega. Nende põhifunktsioon on iPadi automaatselt magama panemine ja ümbrise sulgemisel ja avamisel üles äratamine. Samuti võimaldavad need lukustada katet, kui see on kokku keeratud, et see ei tõmbaks iPadi video- või kirjutamisrežiimis kasutamisel automaatselt lahti. Kaas võimaldab iPadi mugavalt käes hoida ka fotode või videote tegemise ajal.
FlexFolio korpuse põhiosa on valmistatud Anti-Shock tehnoloogiaga. Spetsiaalne kärgstruktuuri muster hajutab maapinnale kukkumisel löögijõu. Painduv materjal on ka purunemiskindel ning muudab ümbrise peale- ja äravõtmise lihtsaks. Väljast on FlexFolio ümbris viimistletud moodsa kangalaadse materjaliga. Kaane siseküljel olev mikrokiust vooder teeb ekraani puhtana hoidmise lihtsaks

ÜHILDAB MAGNETPLIILI LAADIMISEGA
Ergonoomiline disain võimaldab hoida Apple Pencili pliiatsit (müüakse eraldi) korpuse vasakul küljel, muutes iPadi puuteekraani teise käega juhtimise mugavaks. Vajadusel saab pliiatsi kinnitada iPadi külge ekraani paremal küljel ja laadida juhtmevabalt (Crongi korpusel on selleks spetsiaalne süvend).Crong Flexfolio. Korpuse tüüp: Folio, Brändi ühilduvus: Apple, Ühilduvus: iPad 11 Pro, iPad Air 10.9, Maksimaalne ekraani suurus: 27,7 cm (10,9")

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles