Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Creative Labs Sound Blaster X3 7.1 kanaliga USB

Creative Labs Sound Blaster X3 7.1 kanaliga USB
Pole laos
  • 167.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 56 €
Kaubamärgid CREATIVE LABS
Kauba ID: 1765892
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Tõstab teie lauaarvuti filmikogemuse latti, X3 on täis funktsioone, mis lubavad parimat kinoelamust kodus, olenemata sellest, kas eelistate kõlareid või kõrvaklappe. See on maailma esimene väline mitme kanaliga USB DAC ja võimendi, millel on meie auhinnatud Super X-Fi tehnoloogia, samuti 7.1 diskreetne ruumiheli kõlaritel, 7.1 virtuaalne ruumiheli kõrvaklappidel ja Dolby Digital Live1. Koos kvaliteetsete helikomponentidega, mis toidavad kõrge eraldusvõimega 32-bitist / 192 kHz taasesitust 115 dB DNR / SNR juures, võite olla kindel, et heli edastatakse stuudiotaseme täpsuse ja selgusega.
Ja kui rääkida mitmekülgsusest, siis X3 on võrreldamatu. X3 pakub arvukalt ühenduvusvõimalusi, sealhulgas USB-C-porti, optilist väljundit ja liinisisendit, mis ühildub enamiku heliseadmetega.

SUPER X-FI

Mis on Super X-Fi?
Esitledes maailma esimest välist USB DAC-i ja võimendi helikaarti, mis sisaldab Super X-Fi tehnoloogiat, määratleb Sound Blaster X3 uuesti teie filmikogemuse PC-s, Macis ja isegi PlayStation 4-s.
Üle maailma lugupeetud ajakirjanike poolt kriitiliselt tunnustatud ja 2019. ja 2020. aastal 23 CES-i „Best-of” auhinda kogunud Super X-Fi tehnoloogia jäädvustab seadistatud tipptasemel mitme kõlariga süsteemi kuulamiskogemuse ja loob uuesti sama laiaulatuslik kogemus – sama originaalse sügavuse, detaili, realistlikkuse ja kaasahaaravusega – teie kõrvaklappides. Super X-Fi võimsus ei ole lihtsalt 3D ruumilise heli tehnoloogia, vaid selle võimes taasluua loomulik, realistlik heliholograafia, mis sobib teie kuulmisprofiiliga, et pakkuda teile täielikku teatrielamust.

Määratlege oma filmikogemus uuesti
Kujutage ette, et vaatate kodus filmi, paned pähe kõrvaklapid ja tunnete, kuidas heli liigub teie ümber nagu filmielamus, mille saate tõelisest kinost. Veelgi enam, see töötab isegi voogesitatud sisu puhul! Ükskõik, kas voogesitate iTunesist uusimat 4K-filmi või vaatate YouTube'is kokkusurutud klippe, X3-s olev Super X-Fi protsessor muudab videod automaatselt täisväärtuslikuks filmilikuks helikogemuseks.

Kontserdid ja muusikafestivalid
Me ei saa teid füüsiliselt tagasi tuua viimasele kontserdile, kus olete osalenud, kuid kindlasti saame aidata teil selle esinemise õhkkonda ja energiat uuesti läbi elada! Sisselülitatud Super X-Fi viib teid otsekontserdi keskmesse sama laiendatud helitaustaga, nagu oleksite seal isiklikult. Kuulake rahvast, tunnetage oma lemmikbändi kirge ja olge järgmiseks kontserdiks täie hooga.

Suurepärane teistele
Kõrvaklappide väsimus? Mineviku asi. Super X-Fi abil võimaldab laiaulatuslik heli nautida taskuhäälingusaadete seansse pikka aega, ilma et see oleks teie kõrvadele liiga raske.
Tavalisele mängijale muudab Super X-Fi kogu teie kõrvaklappide mängusisu täielikuks, kaasahaaravaks filmilikuks helikogemuseks, mis sobib eriti hästi rollimängudeks. Olge kaasatud tegevuste keskele ja kuulge iga tulistamist ja plahvatust kõikjal enda ümber.

GEN2 ON KÄES!
Super X-Fi Gen2 on meie pideva uurimistöö tulemus. Tänu meie täiustatud tehisintellektimootorile ja tehtud muudatustele, võite eeldada, et Super X-Fi Gen2 töötab paremini laiema sisuga, eriti filmide ja mängude puhul.

Täpsemalt on 4 peamist täiustuste valdkonda:

TÄIENDATUD RUUMILISE HELI KONFIGURATSIOONI
Kuulake oma ruumilise heli konfiguratsioonis rohkem üksikasju ja nautige helisignaalide täpsemat positsioneerimist filme vaadates või mänge mängides

SELGEMAD DIALOOGID FILMIDES
Super X-Fi Gen2 abil on dialoogid selgemad kui kunagi varem, nii et saate ekraanil toimuvale kogu tähelepanu pöörata

STUUDIONANE MUUSIKAKUULAMISE KOGEMUS
Gen2 täiustatud helitäpsus koos Super X-Fi holograafilise heliefektiga annavad teile kuulamiskogemuse, nagu viibiksite salvestusstuudios

TÕHUSAM ELEKTRITARBIMINE
Täiustatud AI-mootor toob kaasa ka tõhusama energiakasutuse. See tähendab, et SXFI AIR ja SXFI AMP akukulu on umbes 10% väiksem!
Gen2 on saadaval kõigile SXFI klientidele! Kui seadistamine on tehtud, uuendatakse teie seade automaatselt uusimale saadaolevale püsivara versioonile. Kontrollige siin, kas teie seadmel on uusim püsivara.
Super X-Fi profiili seadistamine on lihtne! Järgige lihtsalt allolevaid samme ja liikuge Super X-Fi heliholograafia poole!

MULTI-CHANEL SUURROUND
7.1 Virtuaalne ruumiline heli
Kui eelistate tavalist 7.1 virtuaalset ruumilist heli ilma kõrvaklappide holograafiata, toetab X3 ka kõrvaklappide jaoks kuni 7.1 virtuaalset ruumilist heli.

7.1 Diskreetne ruumiline heli
See pole veel kõik – Sound Blaster X3 töötab lisaks kõrvaklappidele. Tänu mitme kanaliga heliväljundile kuni 7,1 diskreetse ruumilise heli kõlarites, mis on selle ruumilise efekti jaoks selgelt paigutatud, saate muuta oma ruumi koheselt kinosaaliks – see sobib suurepäraselt sõpradega koos viibimiseks või mulje avaldamiseks. eriline keegi filmiõhtutel.
Windowsi kasutajatele on saadaval ka Dolby Digital Live, mis võimaldab kodeerida mis tahes heliallikaid reaalajas mitme kanaliga ruumiliseks heliks, edastades samal ajal andmeid ainult ühe optilise kaabli lahenduse abil kodukinosüsteemi dekodeerimiseks.

Kohandage oma EQ režiime
Kohe karbist välja võttes on kolm spetsiaalselt häälestatud EQ-režiimi, mis on loodud heli täiustamiseks erinevate kasutusviiside jaoks. Erinevate režiimide – muusika, filmide ja sammude täiustaja – vahel liikumiseks vajutage lihtsalt X3 nuppu „Mode”.
Neid EQ-režiime saab ka kohandada, nii et saate neid oma maitse järgi veelgi kohandada ja salvestada iga režiimi eelistatud sätted Sound Blaster Command tarkvara või mobiilirakenduse kaudu.

Täiuslik vestluse ja mängu kombinatsioon
Leidke täiuslik harmoonia kahe heliallika vahel X3 helitasakaalu funktsiooniga – ideaalne kasutamiseks konverentskõnede ajal, kuulates samal ajal muusikat või taskuhäälingusaateid. X3 helitugevuse reguleerimise nupp võimaldab teil lülitada heli juhtimist SPDIF-liidese ja kõlariallikate vahel, lihtsalt keerates nuppu vasakult paremale ja vastupidi.
Samuti saate hallata oma mänguheli ja meeskonnakaaslaste hääle helitugevuse segu, et neid paremini kuulda.

ÜHENDUS
X3 on väga mitmekülgne ja ühildub paljude seadmetega! Paljude ühenduvusvõimalustega X3 on spetsiaalselt loodud kasutamiseks paljude platvormidega – teil on palju valikut. Hõljutage kursorit seadmete kohal, et näha, kuidas see X3-ga ühendada.

AUDIO
Võimas helijõudlus
Sound Blaster X3-l on 600 Ω kõrvaklappide võimendi, mis suudab hõlpsalt juhtida stuudioklassi kõrvaklappe. Koos 32-bitise / 192 kHz taasesitusega saate nautida üksikasjalikku heli selguse ja täpsusega. Tänu võimendi lisavõimsusele saate palju rohkem helitugevust!

HELI TÖÖTLEMINE
Valdkonna juhtiv helitöötlus
Teie helikogemuse täiustamiseks X3-ga oleme lisanud ka oma tööstusharu juhtivad helitöötlustehnoloogiad, mis sisaldavad Sound Blaster Acoustic Engine'i täielikku helitäiustuste komplekti ja mida edastatakse ümberkujundatud Sound Blaster Command tarkvara kaudu.
Sujuv ja optimeeritud, on nüüd lihtsam kui kunagi varem oma heli kiiresti oma konkreetsetele vajadustele kohandada. Kui on vaja muuta heliseadeid filmide, muusika või isegi mängude vahel, saate salvestada ja lülituda oma erinevatele profiilidele vaid ühe klõpsuga. Tarkvara parim osa? Saate seda kõike kontrollida.

Mobiilne kaugjuhtimispult
Suurema mugavuse huvides saate Sound Blaster X3 hallata ka oma mobiilseadmetest, kasutades juhtmevaba Bluetooth Low Energy (BLE) rakendust Sound Blaster Command. Ilma arvuti ja konsooli vahel vahetamise vaevata saate kohandada ja salvestada EQ sätteid, lülituda EQ ja SXFI vahel või vahetada kõrvaklappide ja kõlarite väljundi vahel – kõik vajalikud juhtnupud teie mobiiltelefonis.Creative Labs Sound Blaster X3. Heli väljundkanalid: 7.1 kanalit, Heli kvaliteet: 32 bitti, Line-out signaali-müra suhe (SNR): 115 dB. Hostiliides: USB, Kõrvaklappide ühenduvus: 3,5 mm. Toote värv: Must, Kaablid: USB. Toetatud Windowsi operatsioonisüsteemid: Windows 10, Windows 10 Education, Windows 10 Education x64, Windows 10 Enterprise, Windows 10..., toetatud Maci operatsioonisüsteemid: Mac OS X 10.12 Sierra, Mac OS X 10.13 High Sierra, Mac OS X 10.14 Mojave , Mac OS X 10.15 Catalina. Minimaalne RAM: 1024 MB, Minimaalne protsessor: Intel® Core™i3 või AMD® samaväärne protsessor

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles