Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Creative Labs Sound Blaster MÄNGI! USB

Creative Labs Sound Blaster MÄNGI! USB
Laos
  • 51.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 17.33 €
Kaubamärgid CREATIVE LABS
Kauba ID: 1765893
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Tõesti, võrgusuhtlus ei tohiks nii keeruline olla. Muidugi, teie telefoniga kaasas olnud kõrvaklappide paar töötab. Kuid kas see muudab teie võrgukõned lihtsamaks?

Sound Blaster PLAY on kohustuslik iga töökõne jaoks! 4 on loodud teie videokõne probleemide lahendamiseks, lihtsustades teie suhtlusviisi. See debüteerib meie uusimat SmartCommsi komplekti, mis on pakitud hulga nutikate kommunikatsioonitarkvara funktsioonidega, nagu automaatne vaigistus ja kahesuunaline mürasummutus, mis garanteerivad teie videokõne kogemuse uuesti määratlemise.

Samuti oleme veendunud, et toetame oma eetost mugavuse ja kvaliteedi pakkumisel mikrofoni otsese vaigistamise nupu, bassivõimenduse ja dünaamiliste ekvalaiseritega, aga ka kohese heliuuendusega, mis ületab vaikeheli kõigis teie seadmetes.

Nüüd on aeg muuta kõnede vastuvõtmise viisi.

SUHTLEGE TARKAMALT SMARTCOMMSi KOMPLEKTIGA
Meie SmartCommsi komplekt töötati välja Windowsi kasutajate jaoks ühe levinud probleemi lahendamiseks – võrgusuhtluse lihtsustamiseks – nutikate suhtlusfunktsioonide komplekti abil. Miks vaigistada või lasta end häirida soovimatutest taustamüradest, kui peaksite keskenduma sellele, mis on oluline? Lisaks saab seda kasutada kõigi mikrofoniga kõrvaklappide või peakomplektidega, sealhulgas nendega, mis on mobiiltelefoniga komplektis*.

SUMMISTAGE ENDA AUTOMAATSELT SUMMISTUS JA TUGI
Kas olete kunagi sattunud olukorda, kus olete oma ideid kirjeldava uusima projekti kriitilistel avahetkedel veetnud, et mõista, et olete vaikseks jäänud?

Meie VoiceDetecti funktsioon juhib teie vaigistamise olekut hääletuvastusega, kui räägite – teie mikrofon vaigistatakse automaatselt, kui te rääkimise lõpetate, ja lülitab teie vaigistuse välja kohe, kui hakkate rääkima. Pole absoluutselt vajadust ühegi nupuga – nii füüsiliste kui ka rakendusesiseste – näppida, nii et saate esituse ajal oma mõttekäiguga kursis olla.

Kui teil on vaja rääkida kellegagi kõrval, keelake VoiceDetecti funktsioon ajutiselt, vajutades käsitsi mikrofoni füüsilist vaigistusnuppu, ja aktiveerige VoiceDetecti funktsioon uuesti, vajutades samale nupule.

KAHESUUNALINE MÜRA SUURANDUS
Müra on kõigi kõnede vaenlane – olenemata sellest, kas see toimub meie ümbruskonnas või tuleb meie töökaaslastelt – see on ühtviisi häiriv.

Siin on asi: turul saadaolevad levinud lahendused on kas mürasummutavate mikrofonidega peakomplektid või eraldiseisvad mikrofonid, mis vähendavad teie taustamüra. Nendel lahendustel on kaks ühist asja – need on kallid ja vähendavad ainult teie enda taustal tekkivat müra.

Aga mis siis, kui teie kolleegi taustamüra ajab teid hulluks? Meil on täiuslik lahendus meie NoiseCleani funktsioonidega, mis vähendavad staatilist taustmüra vestluse mõlemast otsast – nii sissetulevast kui ka väljaminevast helist.

NoiseClean-in analüüsib teie sissetulevat heli (kujutage ette kolleegi, kellel on videokõnes müraline taust), tuvastades ja summutades soovimatud mürad, enne kui saadab teile kõrvaklappide kaudu kolleegi puhta hääle.

NoiseClean-out teeb sama, kuid teie enda taustmüra jaoks. Ja ärge võtke meie sõnu selle eest. Kuulake seda ise!

TEHA OMA HELI EDASI
Lisaks kõikidele tarkvarafunktsioonidele pakub Sound Blaster PLAY! 4-l on ka kahe helirežiimiga EQ nupp – dünaamiline ja bassivõimendus –, mis töötab suurepäraselt igat tüüpi sisuga – muusika, filmide ja isegi mängudega!

DÜNAAMILINE
Laiendage oma sisu kõlapinda ja kuulake ruumilist heli, mis annab teile tavapärasest stereohelist kaugema ruumitunde. Seda saab kõige paremini kasutada töökõnede jaoks, et vähendada kõneväsimust, avatud maailma mängude jaoks ja isegi muusika jaoks, et heli sisse lülitada.

BASSIVÕIM
Kuulake sügavamat ja rikkalikumat bassireaktsiooni, mis on puhas, kuid mõjuv istme müristamise jaoks. Parim kasutada selleks, et tuua esile plahvatuste mõju filmides, headbangeri laulud ja iidsete metsaliste möirgamine MMORPG-des.

PAREM KUI TEIE VAKEHELI
Kõige taga on see, mida me kõige paremini oskame – helikvaliteet. Tänu kõrge eraldusvõimega helile 192 kHz / 24-bitise DAC-iga ja 110 dB juures puhas heliselgus, ei naase te enam kunagi oma arvuti vaikeheli juurde. See kohene heliuuendus on ka äärmiselt kerge (8,3 g / 0,29 untsi) ja ülimalt kaasaskantav, nii et saate seda endaga kõikjal kaasas kanda.Creative Labs Sound Blaster PLAY!. Heli kvaliteet: 24-bitine, väljundsignaali ja müra suhe (SNR): 110 dB, digitaal-analoogmuundus (DAC): 16/24-bitine/192kHz. Hostiliides: USB, Kõrvaklappide ühenduvus: 3,5 mm. Juhtimistüüp: Nupud, Nuppude arv: 2 nuppu, Toote värv: Must. Toetatud Windowsi operatsioonisüsteemid: Windows 10, Maci operatsioonisüsteemid: Mac OS X 10.14 Mojave, Mac OS X 10.15 Catalina, Mac OS X 10.15.3 Catalina, Mac OS X 11.0 Big Sur, Toetatud mänguplatvormid: Nintendo Switch, PlayStation 4. Kaal: 8,3 g, Laius: 16 mm, Sügavus: 8,2 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles