Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Creative Labs Creative MUVO Go Stereo kaasaskantav kõlar, must 20 W

Creative Labs Creative MUVO Go Stereo kaasaskantav kõlar, must 20 W
Pole laos
  • 96.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 32.33 €
Kaubamärgid CREATIVE LABS
Kauba ID: 1763476
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kuhu, pere?
Meie täiesti uus IPX7-sertifikaadiga veekindel Creative MUVO Go, mis on loodud suurepäraseks õues veetmiseks, on loodud arenema kõikvõimalike ilmadega ja seiklustega – mägimatkad, basseinipidu, tagaaias grillimine, olgu nii. Märkimisväärse, kuni 18-tunnise aku tööeaga ja muude nutikate funktsioonidega, nagu Bluetooth 5.3 käivitamiseks, julgeb see ületada oma piire – võib-olla rannikust rannikuni rattasõiduks?

Valmistage pere, uus Creative MUVO Go ja palju muud põnevat seiklust ootavad!

Püsige hyped
Kas olete valmis pidutsema, kuni kukute? Creative MUVO Go võimaldab teil kuulata oma lemmikartiste kuni 18 tundi1 vaid ühe laadimisega.
Aku kauakestev tööiga tähendab, et perega pidutsedes ei jää te kunagi oma lemmiklauludest ilma!
1 Põhineb mõõdukal helitugevusel. Tegelik aku tööiga sõltub kasutusest, seadetest, lugudest ja keskkonnatingimustest.

Veekindla USB-C-pistikupesaga on Creative MUVO Go laadimine muretu ja imelihtne.
Ühendage lihtsalt USB-C kaabel ja valmistuge järgmiseks seikluseks!

Püsige ühenduses Bluetoothiga 5.3
Siduge, mängige ja pidutsege hetkega! Tänu uusimale Bluetooth 5.3-le pole Creative MUVO Go'ga sidumine kunagi olnud nii lihtne.

See annab teile täieliku vabaduse muusikat juhtmevabalt voogesitada, pakkudes samal ajal stabiilset ja sujuvamat kvaliteetset heli, tagades, et te ei jätaks enam ühtegi rütmi vahele – isegi looduses.

Ja traadita stereolink
Haarake ja siduge kaks Creative MUVO Go koos, et pumbata oma õhkkonda ja nautida laiendatud stereoheli, et saada kaasahaaravat kogemust.

Kastke, kastke ja uputage IPX7-ga
Veekindluse IPX7 sertifikaat tähendab, et Creative MUVO Go talub pritsmeid ja on vee all2.

Olenemata sellest, kas korraldate basseinipidu või matkate äkilise vihmasaju käes, Creative MUVO Go on igat liiki lõbu jaoks. Nii et MINGE metsikuks ja jätka rokkimist, ilma et pritsmed teie rõõmu rööviksid!

Kahekordne võimsus 20 W abil
Kahe täisvahemiku neodüümi draiveriga annab Creative MUVO Go teie rütmidele bassi, mida nad väärivad. See kõlar edastab täidlast, tähelepanuväärset heli võimsa kuni 20 W bassiga, mis on võimalik koos kahe passiivse bassiradiaatoriga.

Ärge muretsege, isegi maksimaalse helitugevusega. Creative MUVO Go on varustatud võimsate draiveritega, mis toovad mõjuvat heli olenemata sellest, kas viibite siseruumides või õues, nii et head ajad veerevad!

Püsti või külili, teie kõne
Pidades silmas kaasaskantavust ja mitmekülgsust, on Creative MUVO Go kujundatud nagu pudel, mis pakub kahesuunalist orientatsiooni.

Olenemata sellest, kas see on paigutatud vertikaalselt või horisontaalselt, annab see teile selge ja hästi tasakaalustatud ruumi täitva heli, mida saadab võimas bass.

Käepide ja sobivus
Vastupidavuse jaoks loodud Creative MUVO Go ei saa vähem hoolida sellest, mida te sellega korraldate – rannapidu, pump-rada, mis iganes teile meeldib. Veelgi enam, klanitud ehitus pakub suurepärast haaret ja püsivat haaret!

Vaid 570 g / 20,1 untsi kaaluv selle kerge ja klanitud disain muudab selle hõlpsaks ka seljakotti või ratta pudelipuuri libistamise. Lihtsalt haara, pane hoiule ja LÄHE!

Vürtsitage oma lõbu
Valige värv, mis sobib teie ainulaadse isikupära ja stiiliga! Midnight Black on lahedatele ja esteetilistele inimestele, Pine Green loodusesõpradele ja Cloud Blue, kui soovite rahulikkust.Creative Labs Creative MUVO Go. Kõlari tüüp: 1-suunaline, Magneti tüüp: Neodüüm, Draiveri läbimõõt: 4,5 cm. RMS nimivõimsus: 20 W, kõlarite RMS võimsus: 10 W, signaali-müra suhe (SNR): 75 dB. Ühenduvustehnoloogia: Juhtmeta, Sagedusvahemik: 2,402 - 2,48 GHz, Bluetoothi profiilid: A2DP. Toote tüüp: Kaasaskantav stereokõlar, Toote värv: Must, Toote disain: Silinder. Soovitatav kasutus: Universaalne, Toetatud helivormingud: SBC, Toetatud mobiilsed operatsioonisüsteemid: Android, iOS

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles