Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Creative Labs CREATIVE Live Cam IP SmartHD veebikaamera 1280 x 720 pikslit Wi-Fi valge

Creative Labs CREATIVE Live Cam IP SmartHD veebikaamera 1280 x 720 pikslit Wi-Fi valge
Laos
  • 45.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 15.33 €
Kaubamärgid CREATIVE LABS
Kauba ID: 1766208
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Wi-Fi jälgimiskaamera
Jälgige oma perekonda, lemmiklooma, kodu või kontorit ööpäevaringselt, isegi kui te pole kohal. Creative Live! Cam IP SmartHD pakub teile teie telefonis reaalajas värskendusi, kus iganes te ka poleks. Hankige tegevusmärguandeid, kuulake oma lapsi või lemmikloomi või rääkige nendega ja jäädvustage hetki. See on sama hea, kui olla korraga erinevates kohtades.

See on sama hea kui seal olla
Kas olete kunagi mõelnud, millega teie laps tööl olles tegeleb? Kas olete mures, et teie lemmikloom käitub halvasti kodust lahkudes? Kas peate kontrollima, kas teie pakk on kohale jõudnud? Kas olete huvitatud sellest, kes sööb igal õhtul jäätist? Creative Live! Cam IP SmartHD hoiab teil silma peal asjadel, millest te hoolite. Tagasihoidlik disain, mitmekülgne ja Wi-Fi-ühenduvus tagab, et teate, mis majas toimub – nagu oleksite seal.

Reaalajas värskendused 24/7
Ühendage lihtsalt oma kaamera Wi-Fi-ga ja vaadake ööpäevaringset kõrglahutusega otseülekannet kõikjal iOS- või Android™-seadmes, arvutis või Macis.

Vaadake Clear in the Dark
Jälgige oma ümbrust enesekindlalt. Öönägemisega saate jälgida oma kinnistu perimeetrit isegi vähese valguse tingimustes – täpselt nagu Batman.

Liikumis- ja helituvastus
Millal Live! Cam IP SmartHD tuvastab teie korteris liikumis- või helihäireid, pingib teie mobiiltelefoni hoiatusega. Pärast tuvastamist käivitab see automaatselt salvestamise. Nutikas IP-kaamera toetab ka tundlikkuse reguleerimist, et saaksite olla kursis teie jaoks oluliste asjadega.

See on kahesuunaline tänav
Püsige ühenduses oma pere või lemmikloomadega igal ajal ja igal pool. Hoidke oma armastatud inimestega ühendust kahepoolse vestluse abil. Hädaolukorras võite võita kellegi tähelepanu.

Kolm lihtsat sammu ja oletegi valmis
- Lülitage kaamera sisse.
- Installige Live! Kaamerarakendus teie telefonis.
- Kaamera oma kontole lisamiseks skannige QR-kood.

Looge oma turvasüsteem
Ühendage otseülekandega kuni neli kaamerat korraga! Kaamera iOS-i ja Androidi rakendused. The Live! Cam IP SmartHD võimaldab teil vaadata oma kaameraid mitmest kaugemast asukohast ühel ekraanil.

Saate asjadest vaatenurga
Vaadake üksikasju selgelt 720p kõrglahutusega videotega ja jäädvustage rohkem 110-kraadise lainurga vaateväljaga. Lähemaks vaatamiseks saate isegi videot suumida*.

Hallake oma mälu ja juurdepääsu oma käeulatuses
Olgem ausad. Pole midagi kohutavamat kui jäädvustatud väärtuslike mälestuste kaotamine. Lisaks saite aru, et te pole varundanud ja andmeid pole kuidagi võimalik taastada. Oma meele rahustamiseks salvestage ja salvestage videoid kohapeal microSD**-kaardile, et teie andmed oleksid võõraste pilkude eest kaitstud.

Asetage see ükskõik kuhu
See tagasihoidlik, kuid mitmekülgne IP-kaamera on loodud sulanduma kenasti teie ruumi ilma segaduseta. Asetage see püsti, kinnitage see seinale või kleepige magnetilise alusega metallpindadele.

* Toetatud valitud seadmetes.
**Ühildub klassi 4 ja kõrgema microSD-kaardiga (SD ja SDHC), kuni 32 GB. Salvestamiseks soovitatav klassi 10 microSD-kaart.Creative Labs CREATIVE Live Cam IP SmartHD. Maksimaalne video eraldusvõime: 1280 x 720 pikslit, maksimaalne kaadrisagedus: 25 kaadrit sekundis, eraldusvõime jäädvustamiskiirusel: 1280 x 720 @ 25 kaadrit sekundis. Liides: Wi-Fi, Toote värv: Valge, Kinnitustüüp: Statiiv. Toetatud Windowsi operatsioonisüsteemid: Windows 7 Enterprise, Windows 7 Enterprise x64, Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Basic x64,..., Toetatud Maci operatsioonisüsteemid: Mac OS X 10.11 El Capitan, Toetatud mobiilsed operatsioonisüsteemid: Android 4.0, Android 4.1, Android 4.2, Android 4.3, Android 4.4, Android 5.0, Android 5.1, iOS.... Laius: 70 mm, Sügavus: 70 mm, Kõrgus: 121 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles