Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Corsair Vengeance LPX CMK32GX4M2Z3600C18 mälumoodul 32 GB 2 x 16 GB DDR4 3600 MHz

Corsair Vengeance LPX CMK32GX4M2Z3600C18 mälumoodul 32 GB 2 x 16 GB DDR4 3600 MHz
Pole laos
  • 125.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 42 €
Kaubamärgid Corsair
Kauba ID: 1772286
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
LÄBIVIIMISEKS KÕRGE JÕUDLUSEGA ÜLEKLEKENDAMISEKS

VENGEANCE LPX mälu on loodud suure jõudlusega kiirendamiseks. Soojusjaotur on valmistatud puhtast alumiiniumist kiiremaks soojuse hajutamiseks ning kohandatud jõudlusega PCB aitab soojust hallata ja tagab suurepärase kiirendamisruumi. Iga IC-d kontrollitakse individuaalselt maksimaalse jõudluse potentsiaali osas.

SOBIVUS TESTATUD
Osa meie põhjalikust testimisprotsessist hõlmab jõudluse ja ühilduvuse testimist peaaegu kõigil turul olevatel emaplaatidel – ja mõnel, mis seda ei ole.

XMP 2.0 TUGI
Piisab ühest seadistusest, et automaatselt kohaneda teie VENGEANCE LPX komplekti kiireima ohutu kiirusega. Saate suurepärase ja usaldusväärse jõudluse ilma tõrgeteta või muu kummalise käitumiseta.


ALUMIINIUM SOOJUSLAOTUS
Ülekiirendamine on piiratud töötemperatuuriga. VENGEANCE LPX soojusjaoturi ainulaadne disain tõmbab soojuse optimaalselt IC-delt eemale teie süsteemi jahutusteele, et saaksite seda tugevamini suruda.

LÄBIVIIMISEKS KÕRGE JÕUDLUSEGA ÜLEKLEKENDAMISEKS
Iga VENGEANCE LPX moodul on ehitatud kohandatud jõudlusega PCB-st ja kõrgelt kaitstud mälu IC-dest. Tõhus soojusjaotur tagab tõhusa jahutuse, et parandada kiirendamise potentsiaali.

MADALAPROFIILNE DISAIN
Väike kuju muudab selle ideaalseks väiksemate korpuste jaoks või mis tahes süsteemi jaoks, kus siseruum on ülioluline.

VÕTTA OMA SÜSTEEM
Parimad suure jõudlusega süsteemid näevad välja sama head kui töötavad. VENGEANCE LPX on saadaval mitmes värvitoonis, mis sobivad teie emaplaadi, muude komponentide, korpuse või lihtsalt teie lemmikvärviga.

DDR4
DDR4 vormitegur on optimeeritud uusimate DDR4 süsteemide jaoks ja pakub kõrgemaid sagedusi, suuremat ribalaiust ja väiksemat energiatarbimist kui DDR3 moodulid. Usaldusväärselt kiire jõudluse tagamiseks on VENGEANCE LPX DDR4 moodulite ühilduvus testitud kõigi DDR4 süsteemide vahel. Probleemideta automaatseks kiirendamiseks on olemas XMP 2.0 tugi. Ja need on saadaval mitmes värvitoonis, mis sobivad teie isiklike eelistustega.

MAAILMAKUULSUS USALDUSVÄÄRSUS
On põhjus, miks maailmameistrid overclockerid, ekstreemsed mänguentusiastid ja tipptasemel süsteemiehitajad usaldavad CORSAIRi suure jõudlusega mälu jaoks, mida nad saavad enesekindlalt ja uhkusega installida. Ükskõik, kas purustate oma rekordeid või lihtsalt ehitate unistuste mänguseadet, võite loota CORSAIRi mälule.Corsair Vengeance LPX CMK32GX4M2Z3600C18. Komponent: PC/Server, Sisemälu: 32 GB, Mälu paigutus (moodulid x suurus): 2 x 16 GB, Sisemälu tüüp: DDR4, Mälu taktsagedus: 3600 MHz, Mälu vormitegur: 288-pin DIMM, CAS-i latentsus : 18

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles