Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4-2400 mälumoodul 1 x 8 GB 2400 MHz

Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4-2400 mälumoodul 1 x 8 GB 2400 MHz
Pole laos
  • 52.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 17.66 €
Kaubamärgid Corsair
Kauba ID: 1772296
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Vengeance LPX mälu on loodud suure jõudlusega kiirendamiseks. Soojusjaotur on valmistatud puhtast alumiiniumist kiiremaks soojuse hajutamiseks ning kaheksakihiline PCB aitab soojust hallata ja tagab suurepärase kiirendamisruumi.

DDR4 vormitegur on optimeeritud uusimate Intel X99 seeria emaplaatide jaoks ja pakub kõrgemaid sagedusi, suuremat ribalaiust ja väiksemat energiatarbimist kui DDR3 moodulid. Vengeance LPX DDR4 moodulite ühilduvus on testitud X99-seeria emaplaatidega, et tagada usaldusväärne kiire jõudlus. Probleemideta automaatseks kiirendamiseks on olemas XMP 2.0 tugi. Ja need on saadaval mitmes värvitoonis, mis sobivad teie emaplaadi, komponentide või lihtsalt teie stiiliga.

Usaldusväärse kiire jõudluse tagamiseks testitud ühilduvust X99-seeria emaplaatidega

Osa meie põhjalikust testimisprotsessist hõlmab jõudluse ja ühilduvuse testimist enamikul turul olevatel X99-seeria emaplaatidel – ja mõnel, mis seda ei ole.

Mõeldud suure jõudlusega kiirendamiseks

Iga Vengeance LPX moodul on ehitatud kaheksakihilisest PCB-st ja kõrgelt kaitstud mälu IC-dest. Tõhus soojusjaotur tagab tõhusa jahutuse, et parandada kiirendamise potentsiaali.

Puhas alumiiniumist soojusjaotur kiiremaks soojuse hajutamiseks ja jahedamaks tööks

Ülekiirendamine on piiratud töötemperatuuriga. Vengeance LPX soojusjaoturi ainulaadne disain tõmbab soojuse optimaalselt IC-delt eemale teie süsteemi jahutusteele, et saaksite seda tugevamini suruda.

Soojusjaotur ei lase Vengeance LPX-il lihtsalt paremini töötada... agressiivne, kuid rafineeritud kuju näeb vitriinsüsteemides suurepärane välja.

XMP 2.0 tugi tõrgeteta automaatseks kiirendamiseks

DRAM-i sageduse käsitsi surumine võib olla lõbus katse, kuid mõnikord soovite lihtsalt saavutada maksimaalset jõudlust ilma probleemideta.

Intel X99-põhised emaplaadid toetavad uut XMP 2.0 standardit ja Vengeance LPX DRAM toetab samuti. Lülitage see sisse ja see kohandub automaatselt teie Vengeance LPX komplekti kõige kiirema ohutu kiirusega. Saate suurepärase ja usaldusväärse jõudluse ilma tõrgeteta või muu kummalise käitumiseta.

Madala profiiliga disain sobib väiksematesse ruumidesse

Kui ilmuvad esimesed DDR4 jaoks mõeldud Mini-ITX ja Micro ATX emaplaadid, on Vengeance LPX valmis. Väike kuju muudab selle ideaalseks väiksemate korpuste jaoks või mis tahes süsteemi jaoks, kus siseruum on ülioluline.

Saadaval mitmes värvitoonis, mis sobivad teie emaplaadi või süsteemiga

Parimad suure jõudlusega süsteemid näevad välja sama head kui töötavad. Vengeance LPX on saadaval mitmes värvitoonis, mis sobivad teie emaplaadi, muude komponentide, korpuse või lihtsalt teie lemmikvärviga.Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4-2400. Komponent: PC/Server, Sisemälu: 8 GB, Mälu paigutus (moodulid x suurus): 1 x 8 GB, Sisemälu tüüp: DDR4, Mälu taktsagedus: 2400 MHz, Mälu vormitegur: 288-pin DIMM, CAS-latentsus : 16, Toote värv: Must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles