Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Corsair 16GB (2x8GB) DDR3L 1600MHz SO-DIMM mälumoodul

Corsair 16GB (2x8GB) DDR3L 1600MHz SO-DIMM mälumoodul
Laos
  • 100.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 33.66 €
Kaubamärgid Corsair
Kauba ID: 1772308
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Corsairi Maci mäluuuenduskomplektid: garanteeritud jõudlus, ühilduvus ja tugi.
Corsairi 4 GB, 8 GB ja 16 GB Maci mälu täienduskomplektid aitavad teie süsteemil paremini töötada. Tänu probleemideta ühilduvusele ning tuntud Corsairi töökindlusele ja toele on need nutikas jõudlusinvesteering.

Üks parimaid viise oma Maci jõudluse parandamiseks
Rakendused kasutavad mälu ja mõned Macis kõige paremini töötavad rakendused – foto- ja videotöötlus – kasutavad seda palju. Sellepärast on Maci varustamine Corcair Maci mäluuuenduskomplektiga üks parimaid asju, mida saate oma süsteemi jõudluse ja paindlikkuse maksimeerimiseks teha.

Maciga, mis on täiendatud maksimaalsele toetatavale mälumahule, kulutate vähem aega oodates, kuni rakendused andmed kõvakettale puhverdavad, ja rohkem aega töötamisele või mängimisele. Mälu täiendamine võib olla ka kulutõhus viis oma vanema süsteemi eluea pikendamiseks: enne uue vastu vahetamist värskendage lihtsalt mälu.

Garanteeritud jõudluse tagamiseks testitud Apple Developer Compatibility Labsis
Corsairi Maci mälukomplekte testitakse Apple Developer Compatibility Labsis ja need töötavad enamiku MacBook® Pro, iMac® ja Mac mini süsteemidega, mis tarniti 2011. aastal ja uuemad.

Kas pole kindel, kas teie vanem Mac töötab 8 GB DDR3L SODIMM-idega? Võtke meiega ühendust ja me aitame.

Piiratud eluaegne garantii, tugi ja teenindus
Corsair on tootnud suure jõudlusega mälu peaaegu sama kaua, kui suure jõudlusega mälu on eksisteerinud. Arvukad kliendid üle maailma loodavad Corsairile jõudluse, töökindluse ja väärtuse osas. Meie maine on meile oluline ja seetõttu on kõigil Corsairi DRAM-i toodetel piiratud eluaegne garantii. Kui vajate kunagi abi, oleme saadaval telefoni, e-posti ja veebifoorumi kaudu.Corsair 16GB (2x8GB) DDR3L 1600MHz SO-DIMM. Komponent: Sülearvutile, Sisemälu: 16 GB, Mälu paigutus (moodulid x suurus): 2 x 8 GB, Sisemälu tüüp: DDR3L, Mälu taktsagedus: 1600 MHz, Mälu vormitegur: 204-pin SO-DIMM, Toote värv : Mitmevärviline

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles