Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Cooler Master Gaming Tempest GP27U LED-ekraan 68,6 cm (27 tolli) 3840 x 2160 pikslit 4K Ultra HD must

  • 1 134.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 378.33 €
Kaubamärgid Cooler Master
Kauba ID: 1772271
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Visuaalid üle piiride
Kogege tõeliselt kaasahaaravat HDR-i jõudlust nagu ei kunagi varem uhiuue 576 kohaliku hämardustsooniga Tempest GP27U MiniLED monitoriga. Seotud Quantum Dot 4K eraldusvõimega paneeliga, millel on ülikiire 160 Hz värskendussagedus, on GP27U teie seadistuste jaoks ideaalne järgmise taseme uuendus.

Tõeline töö- ja mängumonitor
Tempest GP27U on tõeline kõikehõlmav monitor, mis on täiuslik nii töötava professionaali kui ka kõva mängija jaoks. Varustatud 3840 x 2160 eraldusvõimega paneeliga, mis katab 98% DCI-P3 värvispektrist ja millel on 160 Hz värskendussagedus ja 1 ms reageerimisaeg, võib see monitor olla teie töö ja mängimise seadistamise ideaalne keskpunkt.

VÄLJA PAISTMA
RAHVAST

Sügavmust esitus
Tänu MiniLED-tehnoloogiale on kohalikud hämardustsoonid veelgi väiksemad ja teralisemad kui kunagi varem. Kui kohalik hämardus on aktiveeritud, saate saavutada erakordse HDR-i jõudluse kontrastsussuhtega 50 000:1.

QUANTUM DOT VISUAALNE BRILLIANCE
Kvantpunkt-täiustusfilmi kasutades on värvid erksamad ja võivad kiirgada veelgi täpsemat valgust, mis toob kaasa tugevama värvide taasesituse ja laiema värvigamma, muutes selle ideaalseks värvide täpseks tööks.

Heledaim sära
Jõudke kõige vaatatava jaoks uuele selguse tasemele. MiniLEDi täiustatud ekraanitehnoloogia muudab valged heledamaks ja mustad tumedamaks, et saada HDR-pilt, millel on enneolematu pildikvaliteet. Tempest GP27U võib saavutada SDR-režiimis 600 niti tippheleduse või HDR-režiimis 1200 niti. Nii näitab MiniLED kogu teie lemmiksisu täiesti uues valguses.

Sujuv operaator
Adaptiivne sünkroonimine tagab sujuva ja elutruu mängu, mis taasesitab täpselt kõiges, mida mängite, realistliku taseme. Sünkroonides GPU-st väljastatavad kaadrid monitori värskendussagedusega, saate kogeda pisarateta mängu, mis on sujuvam kui kunagi varem.

Tipptasemel kiirus
Tempest GP27U kasutab uusimaid Ultra-Speed IPS-paneele, mis on kuni 4 korda kiiremad kui traditsioonilised IPS-paneelid. Koos hoolikalt häälestatud overdrive profiilidega lähevad pikslid kiiremini üle teistele värvidele ja stseenidele, minimeerides samal ajal ülevõngeid, et saavutada erakordselt sujuv pildikvaliteet ja oluliselt vähem liikumise hägusust või määrdumist. Kas pole rahul ühegi ülekäigukasti eelseadega? Esimest korda saate OSD-menüüs täielikult kohandada oma monitori ülekäigutaset väärtustest 0 kuni 100, et saada veelgi täpsem kogemus.

Easy On The Eyes
Kaitske oma silmi potentsiaalselt kahjuliku sinise valguse eest meie madala sinise valguse režiimiga. Tempest MiniLED seeriad on ka virvendusevabad*, vähendades veelgi silmade pinget ja võimaldades teil rohkem tööd teha või mängida.

Täieliku ribalaiusega HDMI 2.1
Tempest GP27U toetab kahe täisribalaiusega HDMI 2.1 pordiga, mis vastab kiirusele 48 Gbps, täielikult selliseid konsoole nagu Xbox Series X ja PS5 4K eraldusvõime ja 120 Hz värskendussagedusega, ilma et oleks vaja mingit Display Stream Compression (DSC), muutes selle tuleviku- tõendusmonitor aastateks.

Ühenduse meister
KVM-lüliti integreerimine
Tempest Monitori seeria sisseehitatud KVM-lülitiga saate hõlpsalt juhtida lisaseadet, näiteks sülearvutit, teist lauaarvutit, tahvelarvutit või telefoni, kasutades ainult ühte klaviatuuri ja hiire komplekti. Lihtsa lülitiga OSD-menüüs saate sujuvalt vahetada juhtnuppe oma teise seadme vastu, et saavutada ülim multitegumtöö.

Tee sellest oma mäng
Kohandage kuni 5 erinevat värviprofiili erinevateks kasutusjuhtudeks. FPS-mängudes võiksite suurendada musta taseme stabiliseerimist, et vaenlasi pimedas paremini näha, samas kui RPG-mängus või filmis eelistaksite, et mustad jääksid rohkem sisseelamiseks tumedamaks. Valik on teie ja saate kohandada 5 erinevat profiiliseadet mis tahes olukorra jaoks.

Master Agility
Laia reguleeritavusega Tempest GP27U saab paigutada täpselt nii, nagu soovite.

Cooler Master ainulaadne disain
Tempest GP27U, mille aluse alus on Halo rõngas, on disainiga, mis pole mitte ainult klanitud, vaid ka hõnguga. Neile, kes soovivad puhast esteetikat minimaalse kaubamärgiga. Tempest MiniLED-seeria monitorid on ideaalne täiendus teie seadistusele.Cooler Master Gaming Tempest GP27U. Ekraani diagonaal: 68,6 cm (27"), Ekraani eraldusvõime: 3840 x 2160 pikslit, HD tüüp: 4K Ultra HD, Ekraani tehnoloogia: LED, Reaktsiooniaeg: 1 ms, Natiivne kuvasuhe: 16:9, Vaatenurk, horisontaalne: 178 °, Vaatenurk, vertikaalne: 178° Sisseehitatud kõlar(id) Sisseehitatud USB-jaotur. VESA kinnitus, Kõrguse reguleerimine Toote värv: Must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles