Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Colmi SKY 7 Pro nutikell (hõbedane ja must)

Colmi SKY 7 Pro nutikell (hõbedane ja must)
Pole laos
  • 46.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 15.66 €
Kaubamärgid Colmi
Kauba ID: 1456373
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Nutikell Colmi SKY7 Pro

Colmi SKY7 Pro on suurepärase kvaliteediga nutikell, millest saab teie usaldusväärne kaaslane igapäevaelus. Valmistatud vastupidavatest materjalidest ja veekindlast, saate seda kasutada peaaegu igas keskkonnas. Pärast ühte laadimist töötab see kuni 7 päeva. Une- ja pulsi jälgimine aitavad teil oma tervise eest paremini hoolt kanda ning saadaolevad spordirežiimid võimaldavad teil nautida tõhusat treeningut. SKY7 Pro loob ühenduse ka teie Facebooki või WhatsAppiga ja kuvab asjakohaseid teateid.

Vastupidav, veekindel konstruktsioon

Nutikell on uskumatult kerge ja mugav kanda. Ohutu nahale – tekstuur on puudutusele meeldiv. Samuti on see uskumatult vastupidav ja kahjustustekindel. Colmi SKY7 Pro on valmistatud vastupidavatest materjalidest, mida on tugevdatud, liivapritsiga töödeldud ja poleeritud. Sellel on ka 3 ATM-i veekindlus kuni 30 meetrini, nii et saate seda kasutada vihma käes ja muretult käsi pesta.

Südame jälgimine

SKY7 Pro pakub täiustatud südame löögisageduse jälgimise funktsioone. Nutikellad saavad mõõta vererõhku otse ilma seda nutitelefoniga ühendamata. See on ka väga täpne. Seade jälgib teie pulssi 24 tundi ööpäevas, teavitades teid reaalajas kõigist murettekitavatest sümptomitest, et saaksite kohe reageerida.

Hoolitse oma une kvaliteedi eest

Nutikellal on ka une jälgimise funktsioon. Täiustatud algoritm kogub ja arvutab andmeid südame löögisageduse ja kehaliigutuste põhjal. See annab teile olulist teavet teie öörahu kohta. See võimaldab muuta võimalikke halbu harjumusi ja oluliselt parandada unekvaliteeti. Magage rahulikult ja ärgake värskena – Colmiga on see võimalik!

Mõõdud SPO2

Teine parameeter, mida Colmi SKY7 Pro saab mõõta, on vere oksüdatsioon SPO2. Nutikas käekell jälgib oma taset 24 tundi ööpäevas, pakkudes teile olulist teavet. Liiga madal hapnikutase veres võib olla tervisele väga ohtlik – seega tasub pöialt hoida ja omandada oskus ohtlikele rikkumistele koheselt reageerida.

Planeerige oma treening vastavalt

Vormis püsimiseks on oluline mitte ainult trenni teha, vaid hoolitseda ka treeningute intensiivsuse reguleerimise eest, et saavutada soovitud tulemused ilma väsimuse riskita. Colmi SKY7 Pro pakub mitmeid spordirežiime, mis aitavad teil treeningut optimaalselt planeerida ja oma edusamme jälgida. Olenemata sellest, kas jooksete, sõidate rattaga või matkate, on siin midagi teie jaoks.

See teavitab teid kohe mis tahes sõnumist

Colmi nutikell teavitab teid koheselt sissetulevast kõnest või sõnumist. Saate selle ühendada nii oma nutitelefoni kui ka platvormidega nagu Facebook, Twitter, LinkedIn või WhatsApp. Nii saad kohe teada, et keegi tahtis sinuga ühendust võtta. Te ei jäta kunagi ühtegi sõnumit ilma, isegi väga kiirel ja tegusal päeval.

Kasvõi nädal aega kasutust ühe laadimisega

Colmi SKY7 Pro tähendab ka uskumatult pikka aku kasutusaega. Ooterežiimis võib see töötada kuni 3 nädalat! Tavakasutusel peab see omakorda vastu ühe laadimisega kuni 7 päeva. Seadme suure jõudlusega, vähese energiatarbega protsessor ja 280 mAh aku rõõmustavad teid oma töökindlusega igas olukorras.

Bränd Colmi
Mudel SKY7 Pro
Värv Hõbedane-must
Riba laius 22 mm
Rihma pikkus 95/125 mm
Kaal 55,5 g
Ekraan 1,3" TFT ekraan
Luba 240x240
Bluetooth 4.0
Kiip Põhja 52832
Aku mahutavus 280 mAh
Laadimisaeg Umbes 2 tundi
Toimimisaeg Kuni 5-7 päeva
Ühilduvus Android 4.4 või uuem / iOS 9.0 või uuem
Veekindel 3 sularahaautomaati
Toetatud keeled Nutikas käekell: hiina, inglise, jaapani, hispaania, vene, portugali, prantsuse keel;
Rakendus: hiina, traditsiooniline hiina, inglise, jaapani, korea, saksa, vene, hispaania, itaalia, prantsuse, vietnami, portugali keel;

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles