Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Colmi P71 nutikell must

Colmi P71 nutikell must
Laos
  • 27.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 9.33 €
Kaubamärgid Colmi
Kauba ID: 1463122
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Nutikell Colmi P71 (must).

Colmi P71-ga saate jälgida oma tervist ja vormisolekut kogu päeva jooksul. Nutikellal on suur 1,9-tolline ekraan, mis tagab lihtsa juurdepääsu kõikidele funktsioonidele. Võimas aku tagab kuni 7 päeva kasutusea. Pakub üle 100 spordirežiimi ja võimaldab teil oma tervise eest paremini hoolitseda – jälgib teie südamelööke. kiirus, küllastus, uni ja menstruaaltsükkel.Võimaldab teha telefonikõnesid ning IP68 reitinguga saate seda kasutada, muretsemata juhuslike pritsmete pärast.

03Colmi/P71-BLACK/1

Suur puutetundlik ekraan

Colmi nutikellal on suur 1,9-tolline IPS HD puutetundlik ekraan eraldusvõimega 240 x 284p. Tulemuseks on selge, kergesti loetav pilt, mis muudab kasutamise lapsemänguks. Asi sellega siiski ei lõpe! Saate oma ekraani välimust isikupärastada, valides enam kui 230 saadaoleva kella esikülje kujunduse hulgast.

03Colmi/P71-BLACK/5

Rohkem kui 100 spordirežiimi

Kas soovite oma füüsilise vormi eest hoolitseda? Või soovid ehk parandada oma sooritust oma lemmikspordialal? Colmi nutikell on treeningu ajal asendamatu abiline! See pakub üle 100 spordirežiimi, nii et igaühe jaoks leidub midagi. Jõutreening, jooksmine, rattasõit või äkki karate? Vali oma lemmiktegevus või proovi midagi uut! Nutikell jälgib ka põletatud kaloreid, pulssi, läbitud vahemaad, astutud samme ja palju muud. Saavutage oma spordieesmärgid Colmiga!

03Colmi/P71-BLACK/7

Hoolitse oma tervise eest

Colmi P71 aitab teil jälgida ka teie tervist ja reageerida kiiresti murettekitavatele sümptomitele! Nutikell jälgib sinu pulssi ööpäevaringselt, võimaldab jälgida vere hapnikuga küllastatuse taset ning pakub ka une jälgimist. See aitab teil oma harjumustest teadlikumaks saada, mis aitab parandada une kvaliteeti. Menstruaaltsükli jälgimiseks on saadaval ka hingamisharjutused ja menstruaalkalender.

03Colmi/P71-BLACK/2

Püsi ühenduses maailmaga

Colmiga ei pea te muretsema, et olulise sõnumi vahele jääte! Nutitelefoniga ühendatud nutikell P71 teavitab teid kohe kõigist rakendustest, sealhulgas Facebookist, WhatsAppist ja Instagramist, saadud sõnumitest ja märguannetest. Seade võimaldab ka kõnesid hallata – seda kõike tänu sisseehitatud kõlarile ja mikrofonile! Saate seda edukalt kasutada sissetulevale kõnele vastamiseks, hiljutise kõneajaloo numbri valimiseks või numbri lisamiseks oma lemmikkontaktide hulka. Vaadake ise, kui lihtne see on!

03Colmi/P71-BLACK/4

Lisafunktsioonid

See pole veel kõik, mida nutikell P71 pakub! Seade pakub nutikat häälassistendi abi, seega on ilmateate kontrollimiseks või muusikapleieri käivitamiseks vaja vaid lihtsat häälkäsklust. Samuti saate kaugjuhtida nutitelefoni kaamerat, vaadata ilmateadet, määrata äratusi või isegi mänge mängida.

03Colmi/P71-BLACK/6

Mugavuse eest hoolitsemine

Nutikad kellad sobivad suurepäraselt igapäevaseks kasutamiseks. Tänu kergele kaalule (39g) saate kanda seda randmel terve päeva, ilma ebamugavustunde pärast muretsemata. IP68 veekindlus tähendab, et kell võib teiega kaasas olla peaaegu kõikjal. Ta ei karda higi, vihma ja juhuslikke pritsmeid. Saate seda julgelt kanda nõusid pestes, jõusaalis intensiivselt treenides või isegi vihmase ilmaga jalutamas käies.

03Colmi/P71-BLACK/8

Pikk tööaeg

Kas lähete mäe- või rattaretkele? Või lähed jooksutrenni tegema? Te ei pea enam muretsema, et teie nutikell keeldub töötamast, kui seda vajate! See on varustatud 230 mAh akuga, mis võimaldab töötada kuni 7 päeva ilma laadimiseta. Seevastu kell võib ooterežiimis vastu pidada kuni 15 päeva! Laadimine võtab aega umbes 2 tundi ja komplekti kuuluv magnetkaabel muudab selle ülesande lihtsamaks.

03Colmi/P71-BLACK/3

Komplektis

  • nutikell
  • magnetkaabel
  • kasutusjuhend
Tootja Colmi
Mudel P71
Värv Must
Ekraan 1,9" IPS HD ekraan
Luba 240 x 284 pikslit
Kiip RTL8763EWE
Bluetoothi versioon 5.1
Vahemik 10 m
Aku Liitiumpolümeer
Aku mahutavus 230 mAh
Töötunnid kuni 7 päeva
Ooteaeg kuni 15 päeva
Laadimisaeg umbes 2 tundi
Kaitseaste IP68
Spordirežiimide arv 100
Kaal 39 g (koos rihmaga)
Ühilduvus Android 5.1 ja uuemad, iOS 8.0 ja uuemad
Mõõtmed 45,5 x 37,9 x 11,2 mm
Rihma pikkus 22 mm
Materjal ABS arvuti
Rihma materjal Silikoon
Rakendus Pubu pais

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles