Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Colmi P60 nutikell (must)

Colmi P60 nutikell (must)
Laos
  • 34.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 11.66 €
Kaubamärgid Colmi
Kauba ID: 1806670
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Nutikell Colmi P60 (must)

Colmi P60 on nutikas assistent, mis muudab teie igapäevaelu lihtsamaks. 1,96-tolline TFT-ekraan vastutab selge ja kvaliteetse pildi eest, samas kui kerge ja minimalistlik disain tagab mugavuse ja näeb hea välja. Veelgi enam, see võimaldab teil hoolitseda oma tervise ja vormisoleku eest praktiliste funktsioonide ja enam kui 100 spordirežiimid.Lisaks võimaldab see vastata sissetulevatele kõnedele, vaadata ilmateadet, pildistada eemalt ja palju muud.Vaadake ise!

03Colmi/P60-Must/3

Selge juurdepääs teabele

Colmi P60 abil saate hõlpsalt lugeda uusi teatisi ja kohandada seadeid. Nutikell pakub 1,96-tollist ristkülikukujulist TFT-ekraani eraldusvõimega 320x386p, mis muudab HD-kvaliteediga pildid. Lisaks on sellel elegantne ja minimalistlik disain – see sobib peaaegu iga stiiliga.

03Colmi/P60-Must/2

Aitab teil oma vormi eest hoolitseda

Kas sulle meeldib veeta oma vaba aega aktiivselt või soovid proovida kätt mõnel uuel erialal? Colmi P60 aitab teid! Nutikell on varustatud enam kui 100 spordirežiimiga, seega leidub midagi igaühele. Valida saab muu hulgas jooksmise, rattasõidu, sulgpalli, pilatese, suusatamise, tennise ja ronimise vahel. Veelgi enam, nutikell tunneb ära näiteks kangi harjutused ja genereerib automaatselt treeningraporti, et saaksid oma edusamme jälgida.

03Colmi/P60-Must/8

Oma tervise eest hoolitsemine

Colmi P60 aitab teil oma tervise eest hoolt kanda. See loeb samme, põletatud kaloreid ja vahemaad. Veelgi enam, sisseehitatud biosensor jälgib teie pulssi ööpäevaringselt, et saaksite oma tervist igal ajal jälgida. Lisaks mõõdab see vere küllastumist, registreerib uneaega ja une kvaliteeti. Seejärel saate genereeritud andmete põhjal oma harjumuste kallal töötada.

03Colmi/P60-Must/5

Olge kursis

Siduge oma nutitelefon nutikellaga ja ärge jätke olulist teavet kahe silma vahele. Colmi P60 kuvab märguandeid sissetulevate kõnede, SMS-sõnumite jms kohta. Kõik oluline on nüüd teie käeulatuses – lihtsalt tõstke ranne üles.

03Colmi/P60-Must/4

Sinu nutikas assistent

Veelgi suurema mugavuse huvides on nutikell varustatud mitmete kasulike funktsioonidega. Colmi P60-st saate helistada, vaadata ilmateadet, seadistada äratuskella ja taimerit. Samuti on võimalik hallata pleierit või kasutada menstruaalkalendrit. Kaugpäästiku nupp võimaldab omakorda pildistada.

03Colmi/P60-Must/7

Ühe laadimisega kuni 7 päeva

Nutikell on varustatud 230 mAh liitiumpolümeerakuga, mis tähendab umbes 5-7 tööpäeva. Teisest küljest jääb see ooterežiimi 15 päevaks. Kaasa leiate ka magnetilise laadimiskaabli – umbes 2 tunni pärast on nutikell edasiseks kasutamiseks valmis.

03Colmi/P60-Must/6

Kaasas

  • nutikell
  • magnetiline USB laadimiskaabel
  • kasutusjuhend
Tootja Colmi
Mudel P60
Värv must
Mõõtmed 43,8 x 36 x 10,5 mm
Materjal Silikoon, tsingi sulam, ABS+PC
Kaal 49 g
Rihma laius 22 mm
Ühilduvus Android 4.4 (või uuem), iOS 8.0 (või uuem), Harmony OS
Rakendus Da Fit
Veekindel IP67
Värskenda OTA
Kiip Realtek RTL8763E
Mälu RAM 578 KB, ROM 128 MB
Ühendus Bluetooth BLE5.2 (rakendus) + BT3.0 (ühendused)
Vahemik 10 m
Ekraan TFT
Kuva diagonaal 1,96"
Resolutsioon 320 x 386 p
Aku Liitium-polümeer
Aku mahutavus 230 mAh
Laadimisaeg u. 2 h
Tööaeg 5-7 päeva
Ooterežiimi tööaeg 15 päeva
Toetatud keeled Nutikell: inglise / hiina / jaapani / korea / saksa / prantsuse / hispaania / araabia / vene / ukraina / itaalia / portugali / indoneesia keel; Rakendus: inglise / lihtsustatud hiina / jaapani / korea / saksa / prantsuse / hispaania / araabia / vene / traditsiooniline hiina / ukraina / itaalia / portugali / hollandi / poola / rootsi / soome / taani / norra / ungari / tšehhi / bulgaaria / rumeenia / slovaki / läti / indoneesia / tai / türgi / vietnami / hindi / puštu / leedu / eesti / sloveeni / horvaadi / kreeka keel

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles