Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Colmi C63 roosa nutikell

Colmi C63 roosa nutikell
Laos
  • 33.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 11.33 €
Kaubamärgid Colmi
Kauba ID: 1463342
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Nutikell Colmi C63 Pink

Nutikell Colmi C63 pakub palju kasulikke funktsioone, mis muudavad selle suurepäraseks kaaslaseks igapäevaseks kasutamiseks. See mitte ainult ei teavita teid sissetulevatest sõnumitest, vaid võimaldab teil ka Bluetoothi kaudu telefonikõnesid teha. Samuti aitab see sul oma tervise eest hoolt kanda – jälgib veresuhkru taset, mõõdab pulssi ja vererõhku ning võimaldab teha isegi EKG-d. Samuti saate valida enam kui 130 spordirežiimi hulgast – kindlasti leiate midagi oma maitsele. Nutikella mugava töö tagab 2,01-tollise diagonaaliga HD puutetundlik ekraan.

03Kolmi/C63-Pink/14

Hoolitse oma tervise eest

Hoidke sõrm pulsil ja reageerige kiiresti murettekitavatele sümptomitele. Nutikelladega saab teha EKG mõõtmisi ja nende põhjal hinnata südame tervislikku seisundit – kogu vajaliku info leiab rakendusest. C63 mõõdab ka vere glükoosisisaldust. Samuti on pulsi, une, vererõhu ja SpO2 jälgimise funktsioon. Seade pakub ka soovitusi lõdvestavate hingamisharjutuste tegemiseks – kasutage seda funktsiooni lõõgastumiseks.

03Colmi/C63-Pink/3

Püsi ühenduses

Sa ei pea enam muretsema, et millestki olulisest ilma jääd. Nutikell C63 annab koheselt märku saabuvatest sõnumitest – nüüd on kõik käe-jala juures. Seade võimaldab teha ka telefonikõnesid – iga kord ei pea kätt nutitelefoni järele sirutama. Täiustatud AM-akustiline tehnoloogia ja sisseehitatud kõlarid pakuvad ülimat helikvaliteeti, nii et võite olla kindel, et teie ja teine inimene kuulete üksteist sujuvalt.

03Colmi/C63-Pink/7

Suur ekraan

Nautige nutikella mugavat kasutamist. C63-l on suur 2,01-tolline puutetundlik ekraan eraldusvõimega 240x296p. See annab eredaid ja selgeid pilte peaaegu igas keskkonnas, muutes kõik selgelt loetavaks. Samuti saate selle välimust oma maitse järgi kohandada, valikus on üle 100 originaalse kella sihverplaadi kujunduse.

03Kolmi/C63-Pink/13

Veelgi rohkem võimalusi

Nutikatel kelladel on häälassistendi funktsioon – nüüd piisab mõnest sõnast, et näiteks sõbrale helistada, oma telefon üles leida või valitud kohta teejuhised saada. Samuti võimaldab seade kontrollida ilmateadet, kasutada kalkulaatorit, juhtida muusikapleierit ja palju muud. Võimalused on tõeliselt tohutud – Colmi C63 on isiklik assistent teie randmel!

03Kolmi/C63-Pink/6

Valikus on üle 130 spordirežiimi

Kas juhite aktiivset elustiili? Või äkki alles alustate oma teekonda koolitusega? Nutikell Colmi C63 tuleb ka sellistes olukordades kasuks! Seade võimaldab valida enam kui 130 spordirežiimi hulgast nagu jooksmine, rattasõit, jooga, HIIT või ronimine. Pidage kinni oma lemmikdistsipliinist või proovige midagi uut! Nüüd saate mugavalt jälgida oma edusamme ja saavutada paremaid tulemusi.

03Kolmi/C63-Pink/8

Just teile

Nutikell on väga kerge ja mugav – see kaalub vaid 40 g, seega saab seda kanda pikka aega ilma ebamugavustundeta. Seade on varustatud silikoonrihmaga, mis on nahasõbralik, meeldiv puudutada ja kergesti puhastatav. C63 on ka IP68 veekindel, nii et sa ei pea seda randmelt ära võtma, kui sajab vihma või tahad käsi pesta.

03Kolmi/C63-Pink/2

Pikk aku tööiga

Unustage, et peate oma nutikella sageli laadima. Colmi C63 on varustatud tõhusa 280 mAh akuga. Regulaarsel igapäevasel kasutamisel peab seade vastu kuni 5-7 päeva! Laadige käekella mugavalt kaasasoleva magnetkaabli abil.

03Colmi/C63-Pink/12

Kasti

  • Nutikas käekell
  • Magnetiline laadimiskaabel (USB-A)
  • Kasutusjuhend
Bränd Colmi
Mudel C63
Värv Roosa
Ekraan 2,01 tolli
Ekraani resolutsioon 240x296p
Protsessor JL7013A
Bluetooth 5.2
Aku mahutavus 280 mAh
Aku kestvus u. 5-7 päeva
Veekindel IP68
Materjal (nutikell) PC+ABS
Materjal (rihm) Silikoon
Kaal 40 g
Nutikellade suurused 47 x 38 x 10,5 mm
Riba laius 22 mm
Rihma pikkus 253 mm
Ühilduvad süsteemid Android 5.0 või uuem, iOS 9.0 või uuem
Toetatud keeled inglise, hiina, jaapani, korea, saksa, prantsuse, hispaania, araabia, vene, itaalia, portugali, tai, vietnami, hollandi, rootsi, tšehhi, poola

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles