Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Choetech T200-f induktiivne laadija koos hoidikuga (must)

Choetech T200-f induktiivne laadija koos hoidikuga (must)
Laos
  • 21.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.33 €
Kaubamärgid Choetech
Kauba ID: 1458679
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Choetech induktiivne laadija iPhone 12 jaoks

Laadige telefoni juhtmevabalt isegi autos reisides. Choetech 15W induktsioonlaadija toetab PD 3.0 kiirlaadimistehnoloogiat ja on loodud spetsiaalselt mudelitele iPhone 12. Ühildub enamiku tuulutusavadega ja paigaldamine on ülilihtne. Lisaks võimaldab kinnitus 360° pööramist. Toode ei sega signaali, nii et saate laadimise ajal navigeerimist probleemideta kasutada.

Kiire ja tõhus

Choetechi induktiivne laadija ühildub iPhone 12 Pro Max, 12 Pro, 12 ja 12 Mini telefonidega. Seade toetab PD 3.0 kiirlaadimistehnoloogiat ja laeb teie iPhone'i aku täielikult umbes 3,5 tunniga. Choetechi laadija on kiirem ja tõhusam kui tavalised laadijad, mis vähendab teie seadme laadimiseks kuluvat aega.

Kasutusmugavus

Paigaldage Choetechi induktiivne laadija tõhusalt ja lihtsalt oma auto õhuava võre külge. Toode ühildub enamiku võredega. 360° pööramine võimaldab teil oma telefoni soovitud viisil paigutada. Telefoni laadimise ajal saate ohutult liigelda, kuna laadija ei sega signaali. Seadmel on USB-C port.

Lisasoodustused

Laadija libisemiskindlad komponendid tagavad teie seadmele turvalise sobivuse. Toode on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja on täiesti ohutu kasutada. Osa, kus telefon istub, on valmistatud kummist, nii et sa ei pea kartma kriimustuste pärast. Kui teie telefonil on mitte-MagSafe'i ümbris, peate selle enne laadimist eemaldama.

Sisaldab:

  • Choetech induktiivne laadija koos hoidikuga
  • Kasutusjuhend
Tootja Cheotek
Mudel T200-F
Võimsus 15 W
Ühilduvus iPhone 12 Pro Max/12 Pro/12/12 Mini
Värv Must
Omadused
Kiirlaadimise standard Mitte ühtegi
Laadimisvõimsus (W)
Ühenduse tüüp Puudus
Värv

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles