Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Choetech H047 magnetilise induktsioonlaadija alus (hõbedane)

Choetech H047 magnetilise induktsioonlaadija alus (hõbedane)
Laos
  • 24.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8.33 €
Kaubamärgid Choetech
Kauba ID: 1460623
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Magnetinduktiivse laadija alus Choetech H047 (hõbedane)

Ärge laske end piirata tarbetute juhtmetega. Kaasaegne laadimisviis on teile saadaval. Choetechi induktiivne laadija toetab MagSafe standardit ja tagab kiire laadimise ilma häireteta. See tuvastab automaatselt ühendatud seadmeid ja käsitleb neid võimsusega 2,5–15 W, mis tähendab, et see töötab hästi nii väiksema kui ka suurema elektroonikaga. See hoiab ära ülekuumenemise, ülelaadimise jms ning on minimalistliku praktilise disainiga.

Magnetiline laadimine

Enam ei pea te telefoni ümbrisest välja võtma ja pistikupesa lähedusse jätma. Magnetiline juhtmevaba laadija on alati käepärast ja tagab täieliku laadimismugavuse. Sellel on ka praktiline statiivifunktsioon. Laadimisalus on varustatud ülitugevate magnetitega, mis hoiavad sinu nutitelefoni kindlalt ja tagavad häireteta laadimise. Seadme energia täiendamiseks vajutage see lihtsalt alusele.

Täielik kaitse

Teie seadmed on alati turvalised. Choetech H047 pakub täielikku kaitset ühendatud nutitelefonidele, kõrvaklappidele jne. See tunneb seadmed automaatselt ära ja kohandab sellele laadimisvõimsust, kaitstes akusid ülelaadimise, ülekuumenemise, lühise jms eest. Choetechi magnetlaadijaga on laadimiskiirus kuni 67% kiirem võrreldes traditsiooniliste laadijatega. Teie varustuse taas kasutamiseks valmis saamine võtab vaid mõne minuti!

Läbimõeldud disain

Magnetlaadija on valmistatud alumiiniumist ja kulumiskindlast arvutist. Sellel on libisemisvastased padjad, mis tagavad vajaliku stabiilsuse igas olukorras. Tugevad magnetid tagavad probleemideta laadimise ja toimivad täiendava praktilise alusena teie telefonile. Komplekt sisaldab ka USB-C-kaablit, mis aitab teil toita mitut seadet.

Kaasas

  • Magnetlaadija x 1
  • USB-C kaabel 1

Tootja Chotech
Kaabli pikkus 150 cm
Liides USB tüüp C
Sisendvool 5V/2A; 9V/2A; 12V/2A Max.
Materjal Alumiinium, PC
Ühilduvus Telefonid, mis toetavad Qi juhtmevaba laadimist
Võimsus 15W/10W/7,5W/2,5W
Omadused
Kiirlaadimise standard Mitte ühtegi
Laadimisvõimsus (W) 15
Ühenduse tüüp Puudus
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles