Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Cheerble Ice Cream Interaktiivne kassipall (roheline)

Cheerble Ice Cream Interaktiivne kassipall (roheline)
Laos
  • 24.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8.33 €
Kaubamärgid Cheerble
Kauba ID: 1458141
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Interaktiivne pall kassidele Cheerble Ice Cream (roheline)

Cheerble'i pall liigub iseseisvalt ja saate olemasolevaid režiime kasutades kohandada selle tegevust vastavalt oma lemmiklooma vajadustele. Varustatud spetsiaalse süsteemiga väldib automaatselt takistusi. See on kaetud silikooniga ja erinevat värvi LED-tuled annavad teile teada palli režiimist. Laadite selle USB-kaabli (kaasas) abil umbes 40 minutiga. Komplekti kuulub ka spetsiaalne kelluke, mida saab mänguasja külge kinnitada.

Liigub iseseisvalt

Interaktiivne Cheerble'i pall on loodud spontaanseks liikumiseks. Kõik, mida teie lemmikloom peab tegema, on seda puudutada. See ei vaja kaugjuhtimispulti ega rakendust, nii et teie kass saab ise mängida, kui te midagi muud teete. Lisaks on sellel spetsiaalne takistuste vältimise süsteem, nii et te ei pea muretsema, et see diivani alla kinni jääb.

3 töörežiimi

Kohandage palli jõudlust oma maitse järgi. Valige NORMAALSE režiimi vahel, kus pall liigub ja põrkab, PASSIIVNE, kus mänguasi hakkab liikuma, kui teie kass seda puudutab, või ÕRN, kui pall lihtsalt liigub. Veelgi enam, LED-tuli annab teile teada, kui režiim on sisse lülitatud.

Läbimõeldud disain

Pall on varustatud 6-teljelise tasakaaluanduriga, mis jälgib mänguasja jõudlust reaalajas, kohandades selle liigutusi õigel hetkel ja ärgitades Sinu lemmikut olema aktiivsed. Lisaks lülitub see automaatselt välja 30 minutiks pärast 10-minutilist töötamist, andes teie kassile puhkuse. Laadite selle kaasasoleva USB-kaabli abil ja see kestab 1,5–4 tundi. Valmistatud keskkonnasõbralikust silikoonist, tagab kasutusmugavuse ja vaikse töö.

Sisaldab:

  • pall
  • USB-mikro-USB laadimiskaabel
  • kelluke
  • Kasutusjuhend

Spetsifikatsioon:

Tootja Rõõmsameelne
Nimi Cheerble Balli jäätis
Mudel C0419-CG
Sobilik kassid, koerad
Materjal PC, silikoon
Läbimõõt 45 mm
Kaal 45 g
Aku mahutavus 135 mAh
Laadimisaeg 40 min.
Töötunnid 1,5-4 tundi
Värv Roheline

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles